top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Velkommen til MORMORSwalkIN


Jeg har startet denne blog fordi jeg simpelthen ikke kan lade være :-).

Min blog vil være en blanding af billeder og tekst - måske mest billedbåren. Det vil tiden vise. Primært omhandlende fashion, livsstil og trends for modne kvinder. Der vil også være om livet og det at blive ældre. Desuden vil der være om design, designere, smukke ting etc. I min Portfolio ligger der allerede en del billeder.

Min inspiration til at oprette en blog startede i februar 2016, hvor jeg læste en spændende artikel i Femina. Artiklen hed: Det er HOT at være GAMMEL http://www.femina.dk/dit-liv/selvudvikling/det-er-hot-vaere-gammel-erfaring-er-blevet-et-ideal-i-sig-selv. Især blev jeg inspireret af bloggeren Stil med fru Bruun http://stilmedfrubruun.blogspot.dk/. En moden, spændende og flot kvinde, der skrev om mode og stil samt livet og det at være kvinde i en vis alder. Jeg har jævnligt været inde og læse og kigge billeder på hendes blog. Stor inspirator.

JEG er en SAMLER – og jeg er ALTID på JAGT efter guldet (et nyt stykke tøj) - og jagten fortsætter tilsyneladende i det uendelige.

Tænker om jeg nogensinde får nok - om den dag kommer, hvor jeg kan sige, at jeg har nok i mit skønne walkin, og at jeg ikke kan inspireres af nye ting. Tror det næppe - og håber det faktisk heller ikke.

Jeg køber mest secondhand eller på udsalg - i god kvalitet og lækkert design. Det hænder også at jeg har byttet eller fået tøj i gave. Jeg har tøj, der er både nyindkøbt, men også flere ting, der er erhvervet for mange år siden.

Jeg er ny indenfor blogverdenen, så jeg har garanteret meget at lære endnu. Glæder mig til at blive klogere indenfor dette medie.

796 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page