top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

MODEtendenser - forår 2018


Copenhagen Fashion Week 8 – 12 august

Så er modemessen i Bellacentret ved at være ovre. Designerne har vist mode for forår og sommer 2018. Det er altid spændende at se hvad de har at byde på. Jeg har ikke selv været på messen, så mine input er kun hvad jeg har læst mig til, hørt i radio eller set på TV. Jeg har af gode grunde ikke alt med, men kun en forsmag på det, som jeg synes er mest interessant.

Et farveorgie af især gult, grønt, blåt og rødt gik igen hos mange af designerne. JEG ELSKER FARVER! Den gule farve var at se hos bl.a. Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Ganni, Munthe og Stine Goya. Den blå farve sås hos Baum und Pferdgarten, Designers Remix og Munthe. Desuden viste By Malene Birger styles i beige og sand.

Der var et miks af sjove og vilde print, striber, prikker, tern og blomster. Lige til at blive i godt humør af. Alt kan mikses i et væk og på kryds og tværs – og gerne jo vildere jo bedre.

Det er ikke svært at forstå, at dansk tøj er et hit i udlandet. Udlandet er simpelthen vilde med dansk mode og design. Vi har også mange dygtige danske designere. Danske designere er gode til at lave tøj til helt almindelige mennesker.

De viste billeder er fra http://www.copenhagenfashionweek.com/

Der har gennem årerne været en tendens til at modellerne var for tynde, så nu er de tynde modeller endelig begyndt at blive sundhedstjekket.

I Go Morgen DanmarkTV2 kunne designer Nicolas Nybro desuden fortælle, at han bruger modeller i alle former, størrelser og farver (dvs. høje, små, tynde, kurvede, samt lyse og mørke modeller) til sine modeshows – simpelthen for at skabe diversitet i det.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt eller begivenhed!

911 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page