top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det klassiske og rå look


Det klassiske og lidt rå look er jeg altid ret vild med.

De sorte jeans fra Mos Mosh er nyindkøbte til fuld pris. Det hører til sjældenheder, at jeg køber uden rabat. Men jeg havde MEGET STORT behov for dem :-). Jeg har nemlig haft et par lignende sorte jeans fra Vero Moda, som desværre ikke kunne mere. De var simpelthen blevet tyndslidte og hullede. Så dem måtte jeg sige farvel til.

Resten af mit dress er fundet i mit klædeskab købt på udsalg for laaaang tid siden:

  1. Sort Wolford officersjakke

  2. Elfenbensfarvet Birger Mikkelsen top

  3. Sorte Peter Keiser støvler

  4. Den sorte halskæde er et minde fra min afdøde mor

Lignende outfits kan kreeres i mange andre tøjmærker - alt efter temperament, smag og pengepung.

291 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page