top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Glædelig jul 🌲


Alle gode ønsker fra mig til jer om en dejlig jul. Nyd juledagene og hinanden!

Jeg holder fri fra blogverdenen i juledagene 🎁, men jeg glæder mig MEGET til at vende tilbage her på bloggen snarest. Det bliver om en uges tid med et nytårs blogindlæg.

Juleænderne ligger og venter i køleskabet. De skal i ovnen i morgen.

Ha' det godt så længe ❤

Husk: VI ER ALLE UNIKKE 👍

Julekram og tanker🎄

Billederne er spritnye - taget i dag 📷

Den farverige bluse er mange år gammel - og den har jeg arvet fra min afdøde svigermor. Hun døde sidste år og blev næsten 99 år. Bukserne med hvid- og guldstrib er fra One Two - Luxzuz. Velourfrakken er fra NÜ og flere år gammel. Tørklædet er Pia Toustrup Design. Støvlerne er fra Gabor.

#glædeligjul #julegaver #OneTwo #PiaToustrupDesign

105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page