top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Gl√¶delig jul ūüĆ≤


Alle gode √łnsker fra mig til jer om en dejlig jul. Nyd juledagene og hinanden!

Jeg holder fri fra blogverdenen i juledagene ūüéĀ, men jeg gl√¶der mig MEGET til at vende tilbage her p√• bloggen snarest. Det bliver om en uges tid med et nyt√•rs blogindl√¶g.

Jule√¶nderne ligger og venter i k√łleskabet. De skal i ovnen i morgen.

Ha' det godt s√• l√¶nge ‚̧

Husk: VI ER ALLE UNIKKE ūüĎć

Julekram og tankerūüéĄ

Billederne er spritnye - taget i dag ūüď∑

Den farverige bluse er mange √•r gammel - og den har jeg arvet fra min afd√łde svigermor. Hun d√łde sidste √•r og blev n√¶sten 99 √•r. Bukserne med hvid- og guldstrib er fra One Two - Luxzuz. Velourfrakken er fra N√ú og flere √•r gammel. T√łrkl√¶det er Pia Toustrup Design. St√łvlerne er fra Gabor.

105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page