top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Appetitvækker


I november blev jeg kontaktet af en journalist fra ugebladet SØNDAG. Hun ville skrive en artikel til deres blad og spurgte om jeg havde lyst til at medvirke i et tema om bloggere. Det havde jeg bestemt lyst til, så journalisten og fotografen kom d. 19. december, hvor der blev lavet interview og taget billeder. Det var en hyggelig og sjov dag - og søde piger.

Min mand tog lidt billeder på dagen. Det er dem der følger dette blogindlæg. Lige med undtagelse af det sidste billede. Det har jeg taget med min mobiltelefon - en appetitvækker i denne uges SØNDAG.

Temaet: "Vi blogger os frem" handler om at flere og flere generation 60+ blogger på livet løs. SØNDAG udkommer med artiklen på mandag d. 5. februar.

Journalist Pernille Magaard Bøgh, ugebladet SØNDAG

Fotograf Betina Fleron Hede, www.Fleronfotografi.dk.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt eller en begivenhed!

177 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page