top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det skønne grå guld


Nogle bliver på arbejdsmarkedet så længe de har helbred til det. Andre stopper når de har mulighed for det, og firmaet kan ikke se dem for bare skosåler.

Da jeg stoppede i mit job vidste jeg, at jeg ville forsøge mig som blogger. Jeg følte mig draget af det, og tænkte at det skulle da prøves af. Og da jeg igennem mit job var vant til og trænet i at skrive og arbejde med tekster, tabeller, figurer og billeder ved computeren, så lå det lige til højrebenet. Dog havde jeg ikke før prøvet at lave hjemmesider/blogs. Men jeg havde en idé, mening og erfaring i hvad der så godt ud.

Egentlig føler jeg mig slet ikke gammel,

selvom jeg har en smuk og dejlig søn,

der bliver 38 år i dag.

Der er vist ikke mange ældre, der føler sig gamle - sådan for alvor. De moderne gamle i dag føler sig nemlig unge i meget lang tid. Og jeg er ingen undtagelse. Også selvom der er kommet både rynker og grå hår til.

Min mand siger (med humor i stemmen), at det er godt, at man kan få meget pænt tøj nu om dage. Ha ha 😜. Og det er vi nok mange kvinder der er glade for og sætter pris på. Så er der da heller ingen undskyldning for ikke at se rimelig ud.

Jeg er ikke selv bange for at blive ældre eller gammel, hvis ellers helbredet arter sig. Jeg er såmænd bare glad for at jeg stadig lever - uanset hvor grå og kedelig jeg så end måtte være i andres øjne 😜.

Med dette blogindlæg vil jeg gerne pointere, at vi er mange ældre, der stadig lever i bedste velgående! Det har reklamebranchen ikke helt fundet ud af. Mange reklamer henvender sig mest til de unge og smukke. Det har tit undret mig, at de fleste reklamer er lavet med helt unge og smukke modeller. Der er nemlig rigtig mange mennesker oppe i alderen, som har svært ved at se sig selv i reklamerne. De føler sig overset.

Det er det vi kalder DET GRÅ GULD. De gråhårede eller halvskaldede med alle rynkerne og dellerne, hvis nogen skulle være i tvivl. De er hverken kedelige eller grimme, selvom de er udstyret med rynker og er rimelig velhængte. Nogle af dem endda med ekstra guldmønter på lommen. Mange er ret skarpe, sjove og velformulerede. Lige som mange er veletablerede med masser af visdom og potentiale til at se (og måske endda blive fristet af) disse reklamer. Hvis de ellers har tid. De har nemlig altid så hulens travlt med alverdens ting og sager - og især da at nyde livet.

Det er nemlig DET GRÅ GULD i en nøddeskal - også kaldet livsnyderne, fritidsforskerne og ph.d.-erne (pensionist hele dagen) 👴🏻👵🏻.

Måske er ovenstående en lille smule overdrevet. Men hvad gør det, hvis det kan give et smil på læben 😀 og højne humøret.

Det første billede er fra wix.com, som er den platform, hvor jeg har valgt at have min hjemmeside/blog på. Det sidste billede er fra www.pixabay.com.

130 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page