top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Blog, YouTube og masser af tøj


Da jeg for ca. 10 måneder siden startede min blog op, var min intention at blogge mere om tøj og mode end jeg har gjort. Men fandt ret hurtigt ud af, at det ikke var så ligetil. Faktisk ret svært. Derfor er der ikke blevet blogget så meget om dette emne, som jeg havde troet, selvom min blog jo hedder MORMORSwalkIN - og tøj er min store interesse.

Det prøver jeg at råde bod på - i hvert fald med dette blogindlæg 😉. Og forhåbentlig mange flere blogindlæg om det emne på sigt.

Til dette blogindlæg har jeg valgt farverne:

  • hvid, råhvid, creme og grå

  • laksefarvet, rosa, lyslilla og pink

Krydret med accessories.

Beskrivelse af det tøj jeg har på:

Hvid herre t-shirt fra Moss Copenhagen

Hvide jeans fra Zara

Laksefarvet jakke fra René Lezard (Købt secondhand for flere år siden)

Beskrivelse af gine 1:

Rosa kjole fra Cacharel (købt på et loppemarked på det gl. Carlsbergbryggeri i KBH)

Lyslilla tørklæde fra Tie Rack (købt på et loppemarked)

Beskrivelse af gine 2:

Råhvide og grå silketoppe fra Tusnelda Bloch (købt for ca. 10 år siden)

Creme nederdel i kunstskind fra Zara

Cardigan fra Karen Millen

Jeg har længe puslet med tanken om at krydre nogle af mine blogindlæg med små videoklip. Her er så min første hjemmeproducerede video. Men forhåbentlig ikke den sidste. Faktisk har jeg ekstrem meget at lære - også der. Og der er helt sikkert plads til forbedringer. Redigering og klipning af video har jeg overhovedet ikke styr på. Men det får jeg nok på et eller andet tidspunkt. Spørgsmålet er bare altid hvornår 😀.

I det store og hele har det taget længere tid med at lave en video. Enten var videoen utydelig - jeg snublede over ordene - kunne ikke huske hvad jeg skulle sige - jeg så for alvorlig ud eller rigtig træls ud (som man siger på jysk) . Men øvelse gør jo heldigvis mester, så der er da håb forude.

Jeg har oprettet en kanal på YouTube, hvor denne her video også ligger.

Beskrivelse af gine 1 (nedenunder):

Rosa kjole fra Cacharel (købt på et loppemarked på det gl. Carlsbergbryggeri i KBH)

Lyslilla tørklæde fra Tie Rack (købt på et loppemarked)

Beskrivelse af gine 2 (nedenunder):

Rosa top fra Viyella (købt i Sidmouth, England på et intensivt engelskkursus)

Creme nederdel i kunstskind fra Zara

Sort bælte/snor fra Wolford (købt i Ringsted Outlet)

164 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page