top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Opskrift på marineret, stegt havkatfilet søges


I 1990érne var vi på Restaurant Trekosten i Skagen og spise marineret, stegt havkatfilet. Det smagte ganske vidunderligt! Senere fandt jeg den lækre opskrift fra Restaurant Trekosten i et madmagasin, som jeg dengang abonnerede på. Jeg har derefter selv lavet retten ved flere lejligheder. Nemt at lave og altid med stor succes!

Siden da er jeg flyttet flere gange, og der er blevet luget kraftigt ud i det hele. Og nu er opskriften væk. ØV! Jeg er dog stadig i besiddelse af den ene side (side 40) med foto af havkatfiletten. Side 41, hvor opskriften skulle være på, er desværre pist væk forsvundet. Jeg har søgt og spurgt min gode ven Google 😅. Men der er ingen hjælp at hente der, så nu har jeg altså opgivet selv at finde den.

Så fik jeg lige tanken, om der mon er én af jer derude, som har opskriften, og vil kopiere den til mig, for så vil jeg blive enormt glad. Den er nemlig værd at sætte tænderne i 😉.

Vi har 2 kg havkatfilet liggende i fryseren - købt i Skagen. De skal snart spises. Hvis jeg får opskriften, så skal jeg nok lægge opskrift og et foto af maden ind i menuen FAVORITTER og under fanebladet MAD, BRØD og KAGER.

Her er i store træk lidt info

Havkatfiletterne skal ligge i en marinade af noget vin, krydderurter og krydderier i et døgnstid. På dagen skal de vendes i mel og steges på panden. Der laves flødesovs af marinaden. Serveres med kartofler/ris og salat til.

Jeg kunne selvfølgelig selv forsøge med nogle ingredienser, men kender mig selv godt nok til, at det sikkert ikke vil blive særlig vellykket. Jeg er ikke den store gourmet!

90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page