top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

I det gule og grønne hjørne


Den gule og den grønne tynde strik er købt hos Zara i Verona. Jeg kunne sikkert også have købt dem i DK 🇩🇰. Men da de kun har butikker i Odense og i København, så er det sjældent at jeg er forbi der.

Den blå cowboyjakke og den store blå frakke er genbrug, købt for flere år siden. Ligeledes de to skindjakker, hvor den sorte er købt i Røde Kors. Den beige i en luksus secondhandbutik. De to grønmønstrede jakker er også genbrug.

De ternede silkebukser er fra Baum und Pferdgarten. De stod til halv pris i butikken for et par år siden, men da der kun var et par tilbage, så pruttede jeg om prisen. Heldigt for mig - for jeg fik dem ned i pris. Faktisk har jeg somme tider held med at prutte om prisen. Det med at prutte om prisen har jeg ALDRIG kunnet finde på for bare 10-15 år siden. Men der sker jo ændringer hele tiden i hovedet 👵🏻.

Tørklædet med citronerne er også genbrug. Ligeledes det gule allernederst i dette blogindlæg (svigermors aflagte). Og sådan kunne jeg blive ved og ved. 

Næsten som et duracell batteri 😂🤣😅

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page