top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Sort/hvid med spræl


Dagene flyver afsted, og nu er der allerede gået en hel uge siden mit sidste blogindlæg. Det er lidt underligt, for jeg arbejder jo ikke mere. Så der burde være masser af tid i overskud. Det er der sikkert også, men hvor den bliver af er et godt spørgsmål 👵🏻.

Der er ingen tvivl om, at vi er i den mørke tid. Og brændeovnen har kronede dage her i huset. DET ER SÅ HYGGELIGT! Dog er det lidt sværere at få gode billeder i "kassen". Det må jeg jo så leve med. Men jeg glæder mig enorm meget til, at min videolampe ankommer - i håb om at den kan give nogle knivskarpe billeder. Indtil da er det jo ganske vist gået udmærket. Men når jeg nu har besluttet mig for denne lysende tingest - ja, så kan det jo slet ikke gå for hurtigt 😀.

Det sort/hvide klassiske look holder jeg meget af. Sort og hvidt er nemlig gode basisting at have i klædeskabet. Det kan mixes med alle mulige andre farver og mønstre. Og sådan kunne jeg blive ved.

Den sorte lækre bløde skindnederdel fra One Stage er købt i Røde Kors på Læsø i september i år. Den sort nistrede habitjakke dertil er købt i en genbrugsbutik i Sidmouth, England. Og det fik mig lige til at komme i tanker om, at jeg har en lille video, som jeg tog med mit kamera, da jeg var derovre på kursus i september 2015. Det er en kort video fra den smukke strandpromenade i Sidmouth. Det er et skønt sted, og en meget smuk og hyggelig kystby. Der er spektakulære landskaber, og der hyggelige spisesteder. Desuden er der butikker med gode shoppemuligheder - med alt fra unikke gaver, designertøj og secondhand. Og så er der selvfølgelig lige i nærområdet Jacobs Ladder, som også er et besøg værd.

76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page