top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

HUSK AT VÆRE GLAD


"HUSK AT VÆRE GLAD" er titlen på Preben Kristensens nye erindringsbog. Den bog er der mange skibonitter (og andre danskere), der har set frem til at læse.

Preben Kristensen er arbejderdrengen fra Skive, der gjorde stor skuespilkarriere. Og snart færdedes han hjemmevant på både den røde løber og de bonede gulve sammen med sin mand Søren Hedegaard. 

Da Preben er født og opvokset i Skive var der et stort ønske hos mange om, at han kom til barndomsbyen og signerede sin bog. Det ønske blev opfyldt fredag d. 16. november fra kl. 16-17 i Skive Boglade. Preben kom og signerede på livet løs - afbrudt af både kram og selfies. 

Vi var fire glade venner, der huskede at være glade, da vi vandrede hen til Skive Boglade for at overraske og hilse på Preben. Han vidste ikke at vi ville komme. Men det vidste vi og TV MidtVest, som vi havde en aftale om at mødes med på Posthustorvet kl 16 til interview, for derefter gå i samlet trop hen til Skive Boglade, hvor Preben sad og signerede den ene bog efter den anden. 

Og der var da godtnok mange mennesker, da vi arriverede. Butikken var fyldt til bristepunktet. Så vi måtte pænt starte med at vente udenfor sammen med TV MidtVest. Og da vi endelig var kommet indenfor måtte vi fortsætte med at stå i kø til det blev vores tur. Og for en gangs skyld var det hyggeligt at stå i kø. Hvem vil ikke gerne stå i kø, hvis der er chance for at få et kram 😀.

Preben er grundlæggende en glad mand, og jeg er da også sikker på, at han blev glad for at gense familie, venner og bekendte, og selvfølgelig også de to glade klassekammerater.

Herunder er en glad Preben flankeret af to af sine glade klassekammerater fra Skive, min mand PM og Kirsten. Thomas til højre er Kirstens mand. På billede nr. 1 her nedenunder står jeg og fotograferer de skønne mennesker sammen med en fotograf fra TV MidtVest. Billedet har vi fået tilsendt af Preben. De andre billeder har jeg selv fotograferet. Dog lige med undtagelse af coveret på bogen allerøverst.

Det var dejligt at få lov til at være med til at fejre Prebens bogudgivelse. Efter sigende er både PM og Kirsten med i bogen. Glæder os til at læse den😉!

Ønsker jer alle en god dag - 

og HUSK AT VÆRE GLAD 😍

Bogen "HUSK AT VÆRE GLAD" ligger desuden sammen med andre bøger, som jeg synes er spændende, på min hjemmeside under menuen FAVORITTER / BØGER.

104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page