top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Grønt er godt for øjnene....! 🤔


For ikke så lang tid siden erhvervede jeg mig denne skønne grønne Ganni slåom kjole med sorte prikker. Jeg fik 60% rabat - og det er lige noget jeg godt kan lide. Kjolen vil jeg bruge med leggings/strømpebukser og korte/lange støvler til. Om sommeren med en lille underkjole indenunder og et par sandaler til.

Desuden vil jeg bruge den som en kimono/jakke, og hvor den er åben. De lange bindebånd vil jeg så binde sammen bagpå. Jeg kan også finde på, at samle hver enkelt bindebånd og slå en knude, så de hænger løst ned foran.

Alle de andre dele af tøjet er primært ting som er købt på genbrug eller på loppemarkeder for flere år siden. Lige med undtagelse af den sorte nederdel med blå nistre i - den er købt i Bilka - også for flere år siden. Samt den grønne strik fra Zara - købt i Italien i år. 

Årsagen til at jeg har så meget tøj er jo, at der nok kommer mere tøj ind i MORMORSwalkIN end der kommer ud - he he 😊.

Faktisk har jeg overvejet at downsize mit tøj. Men det bliver nok ikke lige nu. Måske på sigt! Især hvis/når vi ikke skal bo på så mange kvadratmeter mere. Men den tid - den glæde, som man siger 🤔. 

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page