top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

I aften er det juleaften🎄


SĂ„ er det jul igen - endnu engang 🎄. Denne gang Ă„r 2018. GlĂŠder mig altid til juledagene. Det er SÅ hyggeligt. Og - som hos mange andre mennesker, sĂ„ foregĂ„r det ogsĂ„ her i familiens tegn.

Selve juleaften gÄr pÄ skift, dvs. at hvert andet Är er vi sammen med min familie og hvert andet Är med min mands familie. I Är er det min mands familie juleaften holdes sammen med. I begge familier er der bÞrnebÞrn, og det er nu sÄ dejligt at se deres forventning og glÊde, nÄr de pakker gaver op.

Mine giner har i anledning af hÞjtiden skiftet dress til juledagene! 

Da jeg jo som sagt ikke jobber mere, men er efterlÞnner (og stor livsnyder), sÄ lytter jeg meget til mit indre, og hvad jeg gerne vil bruge tiden pÄ. Jeg lader mig dermed ikke diktere eller presser mig selv til at publicere flere (og lÊngere) blogindlÊg end jeg har lyst til. Min blog og hjemmeside skal jeg ikke leve af. Det er ikke et arbejde, men en dejlig og hyggelig lystbetonet hobby, hvor der skal vÊre plads til at lave andre ting eller slappe af hvis behovet er der. 

Foruden min blog er mit liv (som sÄ mange andres) fyldt op med alverdens andre ting og sager. BÄde socialt med familie, venner og veninder, men ogsÄ mange andre aktiviteter. Og det er jo med at nyde livet, sÄ lÊnge at vi kan. Dette er alt sammen noget der giver mig glÊde og nogen gange inspiration til nye blogindlÊg. 

Og forhĂ„bentlig kan alt dette vĂŠre med til, at holde hjernen i nogenlunde og rimelig god form. Jeg kan jo altid hĂ„be - men lover selvfĂžlgelig ingenting đŸ‘”đŸ». 

Det sidste blogindlĂŠg i Ă„r publiceres til nytĂ„rsaften 🎆. 

Ønsker alle en rigtig glédelig jul🎄!

Billedet med bÞrnene pÄ er hentet fra Wix's fotolager!

#juleaften #jul #glĂŠdeligjul #MORMORSwalkIN

78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlĂŠg

Se alle
bottom of page