top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

I aften er det juleaftenūüéĄ


S√• er det jul igen - endnu engang ūüéĄ. Denne gang √•r 2018. Gl√¶der mig altid til¬†juledagene. Det er S√Ö hyggeligt. Og - som hos mange andre mennesker, s√• foreg√•r det ogs√• her i familiens tegn.

Selve juleaften g√•r p√• skift, dvs. at hvert andet √•r er vi sammen med min familie og hvert andet √•r¬†med min mands familie. I √•r er det min mands¬†familie juleaften¬†holdes sammen med. I begge familier er der b√łrneb√łrn, og det er nu s√• dejligt at se deres forventning og gl√¶de, n√•r de pakker gaver op.

Mine giner har i anledning af h√łjtiden skiftet dress til juledagene!¬†

Da jeg jo som sagt ikke jobber mere, men er efterl√łnner (og stor livsnyder), s√• lytter jeg meget til mit indre, og hvad jeg gerne vil bruge tiden p√•. Jeg lader mig dermed ikke diktere eller presser mig selv til at publicere flere (og l√¶ngere) blogindl√¶g end jeg har lyst til. Min blog og hjemmeside skal jeg ikke leve af. Det er ikke et arbejde, men en dejlig og hyggelig lystbetonet hobby, hvor der skal v√¶re plads til at lave andre ting eller slappe af hvis behovet er der.¬†

Foruden min blog er mit liv (som så mange andres) fyldt op med alverdens andre ting og sager. Både socialt med familie, venner og veninder, men også mange andre aktiviteter. Og det er jo med at nyde livet, så længe at vi kan. Dette er alt sammen noget der giver mig glæde og nogen gange inspiration til nye blogindlæg. 

Og forh√•bentlig kan alt dette v√¶re med til, at holde hjernen i nogenlunde og rimelig god form. Jeg kan jo altid h√•be - men lover selvf√łlgelig ingenting ūüĎĶūüŹĽ.¬†

Det sidste blogindl√¶g i √•r publiceres til nyt√•rsaften ūüéÜ.¬†

√ėnsker alle en rigtig gl√¶delig julūüéĄ!

Billedet med b√łrnene p√• er hentet fra Wix's fotolager!

79 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page