• Lene Kirkegaard

I aften er det juleaften🎄


Så er det jul igen - endnu engang 🎄. Denne gang år 2018. Glæder mig altid til juledagene. Det er SÅ hyggeligt. Og - som hos mange andre mennesker, så foregår det også her i familiens tegn.

Selve juleaften går på skift, dvs. at hvert andet år er vi sammen med min familie og hvert andet år med min mands familie. I år er det min mands familie juleaften holdes sammen med. I begge familier er der børnebørn, og det er nu så dejligt at se deres forventning og glæde, når de pakker gaver op.

Mine giner har i anledning af højtiden skiftet dress til juledagene! 

Da jeg jo som sagt ikke jobber mere, men er efterlønner (og stor livsnyder), så lytter jeg meget til mit indre, og hvad jeg gerne vil bruge tiden på. Jeg lader mig dermed ikke diktere eller presser mig selv til at publicere flere (og længere) blogindlæg end jeg har lyst til. Min blog og hjemmeside skal jeg ikke leve af. Det er ikke et arbejde, men en dejlig og hyggelig lystbetonet hobby, hvor der skal være plads til at lave andre ting eller slappe af hvis behovet er der. 

Foruden min blog er mit liv (som så mange andres) fyldt op med alverdens andre ting og sager. Både socialt med familie, venner og veninder, men også mange andre aktiviteter. Og det er jo med at nyde livet, så længe at vi kan. Dette er alt sammen noget der giver mig glæde og nogen gange inspiration til nye blogindlæg. 

Og forhåbentlig kan alt dette være med til, at holde hjernen i nogenlunde og rimelig god form. Jeg kan jo altid håbe - men lover selvfølgelig ingenting 👵🏻. 

Det sidste blogindlæg i år publiceres til nytårsaften 🎆. 

Ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄!

Billedet med børnene på er hentet fra Wix's fotolager!

#juleaften #jul #glædeligjul #MORMORSwalkIN

0 visninger