top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Alle mennesker er som et kunstværk


Ingen er fuldkomne!

Citatet 'Alle mennesker er som et kunstværk - ingen er fuldkomne' har jeg fra Erik Clausen filmen Aldrig mere i morgen. Det er sådan jeg husker citatet ....... og jeg blev faktisk straks ret vild med ordvalget. Og det kan forstås på to måder - både det ydre og det indre,

Tanken går videre til min side Fotos af seniorer (50+), hvor der ligger fotos af modne kvinder og mænd. Det fik mig til at tænke på, at der måske er mange, der går og tror, at det er supermodeller uden rynker eller deller jeg søger. Det er det absolut ikke!! Nej - det er almindelige mennesker i alle størrelser og farver - fra 50+ og opefter.

Mange af os er nok mere kritiske overfor vores eget udseende end andres udseende. Men vi er alle unikke - uanset hvilket udseende vi så er blevet tildelt her i livet. Og hvem ønsker at ligne alle andre eller være rene kopier? Så da hellere være en original end en kedelig kopi!

Med siden vil jeg bare gerne vise, at vi alle har noget unikt, spændende, interessant eller kunstnerisk at byde på.

Jeg søger forskellige typer af Fotos af seniorer (50+), så har du lyst til at være med til at pryde min hjemmeside, og har du et godt billede af dig selv? Så send gerne en mail til mig med et vedhæftet foto sammen med en lille kort tekst om dig selv. Jeg forbeholder mig dog retten til at redigere og forkorte i teksten.

Kriterier: Du skal være 50+. Fotoet skal være i god kvalitet (skarpt) for at komme i betragtning (samt sobert og venligt). Det kan være et portrætbillede, et situationsbillede, et kunstnerisk billede eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser. Jeg kan ikke betale honorar for billedet. Husk at få godkendelse af en eventuel fotograf til at lægge billedet på min side. Mail: Lenekirkegaard@gmail.com.

Det er det ydre vi ser - men det indre der tæller - ligeså meget eller mere.

Kram fra et kunstværk 👵🏻

96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page