top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Påskefarver i gult og grønt 🐣


Påskefarver er for mig altid forbundet med især gult og grønt.

Blogindlægget er en kort én af slagsen denne gang. Vi har nemlig børnebørn i disse dage. Og det nyder vi altid meget. Heldigvis har jeg diverse lagre af blogindlæg, der ligger og venter på at blive publiceret. Så der går ikke noget tid fra børnebørnene.

På Instagram har jeg besluttet at blive lidt mere aktiv. Normalt poster jeg for det meste kun på Instagram i forbindelse med et blogindlæg. Det har jeg tænkt mig at ændre på. Så fremover vil der også blive postet billeder, som ikke er relateret til blogindlæggene.

De grønne og gule tynde striktrøjer er fra Zara. Købt sidste år i Verona.

Toppen kan bindes i en knude i siden (hvis der er nok stof). Det er udelukkende for at variere og gøre udtrykket lidt anderledes. Det samme har jeg gjort ved Marguerit kjolen.

Det meste af tøjet i dette blogindlæg har været vist før her på bloggen. Det er en blanding af loppefund, arv og butikker.

Ønsker jer alle en skøn påske 🐥🐣🐤.

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page