top of page
 • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Der må være en blonde .....!


Der må være en blonde .......... en skøn og smuk blonde! Jeg er vild med smukke blonder. Jeg kan i det hele taget begejstres for rigtig mange ting. Blonder er én af dem - gerne i gode og lækre kvaliteter.

Der må være en blonde har også en anden betydning. Det er SYNONYMT med andre talemåder. Nogle af dem har jeg nævnt her:

 • Der må være en kant

 • Sikke noget sludder

 • Må jeg være fri

 • Må jeg lige være her

 • Der må være en grænse

 • Nok er nok

 • Bægeret er fuldt

 • Så slutter festen

 • Sådan spiller klaveret ikke

Den sorte blondetop er brugt rigtig meget gennem årene. Den kan bruges i mange sammenhænge - over en lille top eller over en kjole. Desuden er den god at camouflere med, hvis jeg en dag føler mig lidt (eller meget) for tyk de helt forkerte steder. Toppen er heldigvis stadig intakt. Men jeg er også ret ør over mit tøj, og forsøger at passe så godt på det som muligt.

Herunder:

 • Sort blondetop fra Karen Millen.

 • Rød Wolford blondetop.

 • Baum und Pferdgarten creme blondenederdel.

God forårsdag herfra !

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page