top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jeg har tid til det liv jeg dr√łmmer om ūüĎĶūüŹĽ


Mit liv som efterl√łnner giver mulighed for selv at forme min dag. Selvom jeg i mange √•r har v√¶ret glad for at arbejde (og til tider haft sv√¶rt ved at undv√¶re det), s√• er det at v√¶re efterl√łnner nu heller ikke s√• tosset endda. For "arbejdet tager nu meget af ens fritid", som mange siger her ude vestp√•. Og det er helt korrekt, har jeg erfaret. Jeg har nemlig overhovedet slet ikke tid til at g√• p√• arbejde mere. Som min mand siger: "Vi har s√• travlt". Omskrevet til almindelig dansk betyder det, at vi ikke keder os og sagtens kan f√• tiden til at g√•.

Som efterl√łnner er der udover mand, familie, venner og veninder tid til at s√¶tte ekstra fut p√• hobbyes, kaste sig over nye interesser, t√¶nke nye tanker eller hvad man nu ellers har lyst og fantasi til. Der er tid til det liv vi dr√łmmer om!

For mit vedkommende blev det de sociale medier:

Min blog, Instagram, Pinterest og Facebookprofilen mormorswalkin (min private Facebookprofil har jeg haft i flere år).

Desuden har jeg jo ogs√• (som jeg har n√¶vnt i et tidligere blogindl√¶g) k√łbt bomuldsgarn. Garnet er tilt√¶nkt en gammel interesse jeg har haft for at h√¶kle, da jeg var ung. Jeg er bare ikke kommet ordentlig i gang endnu! Kun to r√¶kker er det blevet til. Det er jo ikke meget, men jeg skal lige have fundet ud af teknikken f√łrst - og hvad jeg gerne vil h√¶kle. Der skal t√¶nkes s√• uendelig meget til det hele, n√•r jeg ikke kan huske noget som helst om hvad halvstangmasker, stangmasker og dobbelt stangmasker er. Men s√• l√¶nge jeg ikke har taget mig sammen til overhovedet at kigge p√• de der masker, s√• er det fortsat status quo.

Gucci t-shirten med den fine broderede bamse på er fra en genbrugsbutik. Den ser ikke spor brugt ud. Mit ældste barnebarn glæder sig til at få den.

Den råhvide top med slåom effekt og nederdelen med bomber er fra hhv. By Malene Birger og BZR. Den printede slim nederdel er wolfords det bedste.

Tro endelig ikke at jeg altid har en fin orden. Imens fotograferingen st√•r p√•, s√• ender det tit med en masse rod inden jeg er helt f√¶rdig. Simpelthen fordi der er flere ting, der skal pr√łves af inden "det sidder lige i skabet".

Nu er der s√• kun oprydningen tilbage - og dr√łmmen om at det kommer til at se smukt og oprydeligt ud igen!

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page