top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Mit digitale klædeskab


Jeg har været inde at ændre lidt på hjemmesiden i menuerne PORTFOLIO og FAVORITTER. Nogle af overskrifterne er blevet omdøbt - og rækkefølgen af overskrifterne er også ændret.

Et kig i MORMORSwalkIN er blevet ændret til MIT DIGITALE KLÆDESKAB.

Hver gang jeg har lavet et blogindlæg med tøj, så bliver nogle af billederne lagt ind i MIT DIGITALE KLÆDESKAB. Under menuen PORTFOLIO ligger MIT DIGITALE KLÆDESKAB.

Så hvis du har lyst til at gå på opdagelse i MIT DIGITALE KLÆDESKAB, så er du mere end velkommen. Det kan jo være, at der er noget der kan give inspiration til farvemix eller stil.

I det hele taget finpudser jeg jævnligt overalt på både hjemmesiden og bloggen. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med. Forsøger i hvert fald at opdatere og finjustere, når ånden kommer over mig. Essensen af min forklaring er, at selvom der ikke lige sker noget på selve bloggen, så er der aktivitet andre steder på fx. hjemmesiden, Facebook, Pinterest eller INSTAGRAM.

For lige at tage et eksempel, så er nedenstående billede fra min profil på Instagram mormorswalkin. Billedet er i weekenden blevet vist på profilen @Advancedstyle 😃. Det havde jeg ikke lige set komme. Men en dejlig overraskelse 👵🏻. Advanced Style er ejet af fotograf Ari Seth Cohen, New York. Han fotograferer ældre mennesker i farverige outfits. Advanced Style har 255.000 følgere 🤩. Det viste foto er af mig siddende med bogen "Advanced Love" i vores sommerresidens i Skagen. Jeg har skrevet to blogindlæg om Ari Seth Cohen og hans bøger på min blog Advanced Style - Ari Seth Cohen og Advanced Love. Så det er derfor, at de takker!

Egentlig var det et andet blogindlæg jeg havde satset på at publicere i dag, men ting går ikke altid som jeg ønsker. Flere af billederne var jeg ikke tilfredse med. Og jeg lignede selv noget der var løgn. Men så er det jo rart, at der er andre muligheder for blogindlæg.

Ønsker jer alle en god forårsaften.

Der er småkoldt her, så der skal da vist gang i brændeovnen!

71 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page