top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

En senior-modeblogger i TV på DR2


I slutningen af april modtog jeg en mail fra Redaktionen på DR2 med en forespørgsel om jeg havde lyst til at deltage i en udsendelse på DR2 - Seniormagasinet. Et humoristisk og satirisk program.

Programmet har tidligere kørt i december 2018, hvor det blev vist på DR2.

DR2 er nu i gang med at lave en ny sæson, som skal sendes fra slutningen af juni (ca. fire dage ugentligt) hen over sommeren. Serien er et livsstilsmagasin for og om ældre mennesker, der har livsmod – og med overraskende og finurlige vinkler på det gode seniorliv. Der vil både være indslag og gæster i studiet, som styres af tidligere nyhedsoplæser Ole Thisted. Og det er der jeg kommer ind i billedet i et indslag som modeblogger og med interesse for stil.

Jeg havde set én af udsendelserne fra december 2018, og var lidt forudindtaget i hvad det drejede sig om. Så min første tanke var, at det ikke var noget for mig. Men efter lidt tænkepause besluttede jeg mig alligevel at tage en uddybende snak med casteren og journalisten Anette Toftgård. OG SÅ VAR JEG SOLGT! Der var flere ændringer i de kommende udsendelser i forhold til de tidligere udsendelser. Udsendelserne er ændret fra fire til 10 minutter dagligt, og med to forskellige indlæg. Ca. fire dage ugentligt. Plus hver søndag er der en halv times sammendrag.

Dagens dødsfald figurerer dog stadig i udsendelsen - og det må jeg så 'leve med' 🤩.

Så vi har haft besøg af videojournalisten Ragnhild Gjettermann fra DR2 forleden dag. Meget ung! Synes at alle bliver yngre og yngre. Men det er nok nærmere mig der bliver ældre og ældre 👵🏻.

Hun var sød, dygtig og omhyggelig. Det var en god oplevelse, og vi havde nogle sjove og spændende timer sammen. Det er jo en helt anden verden end den vi normalt bevæger os rundt i.

Jeg glæder mig til at se de forskellige typer af seniorer. Glæder mig også til at se hvilke interesser de har og hvad de bruger deres 3. alder på. Og der er mange muligheder og måder at leve sit liv på.

Skønt at se, at der stadig kan være 'liv i de gamle klude' ...... he he.

Min computer har desværre ikke fungeret siden i søndags. Og først i dag har vi haft tid til at besøge en computerbutik. Det var som vi havde håbet - bare strømforsyningen, der var stået af. Sikken lettelse! Det er svært at undvære sin computer. Især når der skal blogges.

På gensyn fra MORMORSwalkIN om en uges tid!

166 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page