top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Forlæng blusen med en basistop eller stram nederdel


Hvor tit har jeg ikke hørt, at en bluse er for kort. Jeg har selv en del korte bluser. Ja - jeg ved godt, at jeg har meget af alt hvad tøj angår 🧥👚👒👛👗👖🧦. Og sådan er jeg tilsyneladende skruet sammen. Og det har jeg slet ikke lyst til at lave om på. Og hvorfor skulle jeg nu også det, hvis det gør mig glad?

Til gengæld har jeg ingen frimærkesamling eller en stor vognpark (kunne ellers være sjovt). Jeg har heller ingen samling af kuglepenne, dukker, glansbilleder, malerier eller andet spændende. De fleste mennesker er faktisk i besiddelse af nogle helt særlige og højt elskede ejendele. Det kan for eksempel være mors guldkæde, fars ur, barnets første sko, gaver eller andet. Min samling af sko og støvler er lille (klassisk og nok en lille smule kedelig), af den simple grund, at jeg kun har noget jeg går godt i. Og mine fødder er altså ikke glade for at gå i høje sko eller stiletter mere. Desværre. Det er ellers super flot og sexet!

Tilbage til udgangspunktet - de korte bluser!

Basistoppe kan købes i alle mulige farver, designs og kvaliteter. De kaldes også tubekjoler, undertrøjer m.m., og koster ca. en 100 kroneseddel eller mere. Hos mig har de været uundværlige i årevis. Synes at man ser slankere ud. Dertil bruger jeg leggings eller et par stramme jeans.

I går var jeg til 50 års skolejubilæum. Det var noget jeg havde set frem til længe. Det var ren nostalgi! Mine forventninger til dagen blev indfriet til fulde. Det var bare så hyggeligt at møde tidligere klassekammerater. Og det var interessant at få et lille indblik i deres liv. Lutter positive og søde mennesker. Der er aftalt at mødes igen om 2 år. Det glæder jeg mig allerede til. Skønt med lidt glædesdepoter hist og pist.

Mit outfit i går var lidt samme stilart. Der brugte jeg et langt rør, som jeg havde lagt dobbelt - og taget på som en nederdel. Men jeg bruger den faktisk også som både top, kort og lang kjole samt tørklæde. Før i tiden brugte jeg den også som et bælte. De tider er nok desværre forbi. Men synes, at det er en genial opfindelse med alle de muligheder. 

Prøv at tage et kig i nedenstående diasshow, hvor der ligger seks billeder med mit rør.

Kram og go' aften herfra - 

og skål! 

Min mand har lige serveret en skøn champage,

som han har fået i farsdagsgave.

104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page