top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Laks med dild, citron og hvidløg


Her er så endnu en opskrift på en skøn lakseret. Lakseretten har jeg fra min søster og svoger. Den smager (uden overdrivelse) ganske vidunderligt. Det er noget af det bedste vi nogensinde har fået! Og hvis man er så heldig, at have en rest til dagen efter, så er det et rent herremåltid på rugbrød. Mums siger jeg bare!

Opskrift:

  • Laks

  • Olivenolie

  • Hvidløg

  • Salt og peber

  • Dild

  • Citron

Det ovnfaste fad og laksen pensles rundhåndet med olivenolie. Krydres med friskpresset hvidløg, salt og peber. Dild og citronskiver lægges på.

Laksen sættes i en ca. 180-200 grader varm ovn i ca. 20-30 minutter.

Citronsovs og kartofter tilberedes og serveres til.

Forslag til tilbehør:

  • Kartofler

  • Citronsovs (vi brugte den færdiglavede citronsovs, som kan købes i de fleste fødevarebutikker). Den er ganske fortrinlig.

  • Ekstra citron

Jeg nåede lige at få taget et billede af den færdigstegte laks inden vi gik ombord i den.

Opskriften bliver desuden lagt ind på min hjemmeside under MAD, BRØD og KAGER.

Bon appetit - og go' lørdag herfra!

146 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page