top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Farver og livsglæde på min føs'dag


Tak for alle hilsner til min fødselsdag. Det var helt overvældende og dejligt med alle de hilsner.

Et af mine børnebørn spurgte i telefonen om hvor gammel jeg blev. Da hun hørte min alder gispede hun højlydt. Tror nok, at hun syntes, at det var en MEGET høj alder. Og det forstår jeg da godt. Hun er tilgivet, uanset hvad hun så udtrykker eller siger. Hun er jo kun 7 år, og der er langt op til 64 år, når man kun er 7 år.

Desigual striktrøjen er købt i lufthavnen på Mallorca i maj 2013. Jeg er vild med Desigual, som er kendt for deres altid meget farverige stil. Jeg har kun brugt den ganske få gange, da jeg desværre syntes, at jeg hurtigt blev for tyk til den. Men nu har jeg jo tabt mig næsten 4,5 kg. Og det er jeg da bare rigtig glad og taknemmelig for.

Fortsat rigtig god weekend fra MORMORSwalkIN!

Jeg holder en lille pause fra bloggeriet, og er tilbage om ca. 1-2 uger. På Instagram og Pinterest vil jeg dog stadig næsten dagligt være aktiv.

Kram fra en seniorblogger, der er afhængig af både computer og telefon. Ja - jeg indrømmer det gerne! 👵🏻

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page