top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jeg er en årgang 1955 - hvilken årgang er du?


Jeg er en årgang 1955. En go' årgang, som man siger om rødvin 🍷. He, he. Men nu er jeg jo heldigvis ikke en rødvin. Jeg nøjes med at drikke det 😂.

Biler er for mig bare et transportmiddel. Et fantastisk middel til at komme fra A til B. Men når nu manden spørger om jeg vil med hen på et museum for biler: AutoMuseum Volkswagen i Wolfsburg. Hvad siger man så? Selvfølgelig et stort ja fra min side, selvom interessen for biler kan ligge på et meget lille sted. Eller nærmest slet ikke eksisterende! At det så ikke var så kedeligt, som jeg havde forestillet mig. Det var skønt, og en god øjenåbner. Og som vi gik rundt og kiggede på den ene bil efter den anden, så fik jeg ideer til blogindlæg. Der blev knipset lystigt med både mobiltelefon og kamera. Så der er kommet en del billeder i kassen. Begejstringen ville næsten ingen ende tage over alskens modeller og farver. Men om jeg havde lyst til at eje/købe én af disse biler. Svaret er NEJ 👵🏻. Så hellere et stykke tøj eller accessories. Det ved man da hvad er 🤩. Hver sin interesse, og hurra for forskelligheden hos os mennesker.

Min datter er en årgang 1977.

Min søn er en årgang 1980.

Jeg har samlet nogle af billederne i en video. Prøv at tage et kig i videoen her. Der ligger der sjove, imponerende og flotte biler. Flere af dem må være de rene potensforlængere for nogle mænd! Eller måske bare en stor lidenskab for biler. Alle mine videoer ligger forøvrigt på YouTube.

Kærlig hilsen fra en årgang 1955.

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page