top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

De kære børnebørn


Så er sommerferie fra bloggen et overstået kapitel! Sommerferie er måske så meget sagt. Jeg holder jo ferie året rundt. Og det er simpelthen livskvalitet på 1. klasse! Bloggen har nu eksisteret i 3 år, og jeg er slet ikke blevet træt af den endnu. Tværtimod! Den har givet mig mange gode oplevelser og interessante og spændende kontakter.


Børnebørn er guld - eller livets dessert - som man siger om de kære børnebørn. Og det er der sikkert mange der kan nikke genkendende til. At have børnebørn på ferie at altid forbundet med livretter, is, hygge og glæde. En anelse træthed når dagen er omme kan ALTID mærkes på os to "gamle" (vi føler os dog ikke gamle). Men egentlig også på børnebørnene, som oftest næsten falder omkuld når aftenen gør sit indtog. Børnebørnene har været her på ferie på skift. Lige bortset fra to af børnebørnene (som har været på besøg med deres forældre istedet). Det råder vi bod på ved en senere lejlighed - fx. en weekend eller én af de andre af årets ferier.


Jeg har hele tiden godt kunnet lide at lave små videoer, men har ikke rigtig været helt tilfreds med de alt for få muligheder, der er i Microsofts almindelige program. Og i forbindelse med at jeg erhvervede mit Adobe Premiere Elements program for nogle måneder siden, så har det givet mig ekstra blod på tanden. Der er simpelthen så mange fantastiske valgmuligheder i det program. En stor del af det har jeg slet ikke givet mig i kast med endnu, da det kræver erfaring og læsning og tests fra min side. Jeg er ikke særlig teknisk anlagt, men forsøger mig alligevel! I hvert fald er det skønt at mulighederne ligger der, og at jeg kan forsøge mig frem med nye layouts, grafik, tekster m.m., når ånden kommer over mig. Det er garanteret super godt for de små grå hjerneceller.


Videoen ligger også på min Youtube kanal, hvor der ligger i alt 19 videoer.

I pipeline til kommende blogindlæg resten af året har jeg bl.a. følgende:

  • Bøger (videnskabelige/kreative/mode)

  • Fotobøger fra rejser

  • Udstillinger

  • Noget kreativt lavet af slips

  • Reflux

  • Masser af farverige/sjove/skøre outfits fra mit klædeskab (hellere være en god original end en kedelig kopi)

Den farlige gæst - coronavirussen spøger stadigvæk - og forsvinder desværre ikke sådan lige på en studs. Men på trods af dens usynlige tilstedeværelse nogle steder, så har vi haft en dejlig sommer med skønne oplevelser.


Ha' det godt så længe - og på gensyn om en uges tid, hvor jeg er tilbage med et nyt blogindlæg. I den mellemliggende tid er jeg på Pinterest og Instagram.


Link til mit ARKIV af BLOGINDLÆG:


118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

תגובות


bottom of page