top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Ej blot til blåt og grønt

Opdateret: 4. mar. 2020


Marts - forårets første måned har meldt sin ankomst. Vejrguderne kan man jo aldrig helt vide hvad de har i "godteposen" til os. Men lyset er på vej tilbage. Det kan der ikke ændres på. Efter måneder med korte dage og lange aftner/nætter, så er det til at blive glad i låget over lyset og foråret. Det er SÅ SKØNT at se når alt begynder at pible frem igen. Livet går videre.


I dette blogindlæg har jeg valgt at sætte fokus på farverne blå og grøn. Det blå forbinder jeg med himlen og havet. Det grønne med forår og påske. Og så siger man jo også at grøn er håbets farve.


Da jeg var barn mixede man ikke farverne blå og grøn. Vistnok heller ikke forskellige mønstre blev mixet. Det er sådan jeg husker det var - ude på landet - hvor jeg boede. Det gør man til gengæld i dag. Alt i rigt mål mixes på kryds og tværs.


Nederdelen med den turkis stribe i siden er sprit ny. Historien er, at jeg har haft to gavekort fra 2019. De var ved at "brænde" i mine lommer. Flere gange har jeg forsøgt at finde noget, der faldt i min smag, men ikke med det store held. Endelig er det lykkedes.


I galleriet her nedenunder ligger ni fotos med de forskellige outfits. De bliver desuden lagt ind i MIT DIGITALE KLÆDESKAB. Link dertil er nederst i blogindlægget. Måske kan det inspirere andre til et nyt og anderledes outfit.

Den længste halskæde er to halskæder som jeg har sat sammen. De er forbundet med to smykkelåse. Kuglerne har jeg valgt ud fra tøjet og farverne.


Tro nu ikke, at jeg dagligt render rundt som et helt festfyrkeri iklædt alskens farver og smykker. Lige nu sidder jeg og skriver på dette her blogindlæg iført sorte jeans, sort body og en silkeskjorte i metalfarve. Dertil ørestickers og ur.


Jeg har stor glæde i at mixe mit tøj - farver, mønstre, forskellige kvaliteter osv.. At vise det på mine giner i forskellige outfits - og derefter tage nogle fotos - og lægge dem på bloggen. Det er for mig en god og sjov hobby.

På gensyn herfra MORMORSwalkIN.


Link til MIT DIGITALE KLÆDESKAB:


Link til min side KUNST / DESIGN:


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:


198 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hozzászólások


bottom of page