top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Foråret og lyset er på vej

Selvom februar går for at være en vintermåned, så er jeg allerede ved at være i et fantastisk forårshumør. Lyset er ved at vende tilbage. Det er skønt og simpelthen til at blive i godt humør af.


Jeg har hentet grene ind fra haven i dag. De står nu og pynter i en vase i stuen. Der bliver lagt et billede på Instagram af herligheden snart, men også af de forskellige outfits. Nøjagtig lige som jeg plejer at gøre.

Sidste weekend var vi i på havearbejde. Der blev fjernet stakit i indkørslen og i haven. Det sad rigtig godt fast skal jeg hilse og sige. Ukrudt blev ved samme lejlighed fjernet. Det var dog nemmere at få op. Til gengæld var der meget af det. Det pibler nemlig frem alle steder. Der blev kørt på genbrugspladsen med trailer hele to gange. Vi var så heldige, at vores søde genboere kom og hjalp i en 3-4 timer. Det var en virkelig stor hjælp. Jeg opdagede bagefter, at jeg havde muskler, der vistnok ikke havde været brugt MEGET længe. Hold da op!! De næste 2-3 dage var jeg ekstrem øm og mørbanket i hele kroppen, og følte mig som én på mindst 100 år gammel.


Den grønne jakke fra Noa Noa har jeg haft i mange år. Den er fra et genbrugsmarked. Jeg har flere gange overvejet at smide den videre til genbrug, men jeg er vistnok ikke helt moden til det endnu. Den fejler ikke noget. Måske bare lidt slidt. Den stribede Gant skjorte har jeg for lang tid siden købt i Røde Kors.

Som tidligere fortalt, så er jeg jo ret fascineret af farver, glas og smukke 'ting og sager'.


Ønsker alle en god uge!

325 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page