top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Forvandling af tørklæde


Så har jeg fået lavet en ny video med mit nye videoredigeringsprogram. Det er ret så sjovt at se en video tage form. Så jeg kan allerede nu mærke, at der fremover vil komme mange flere videoer fra min side. Denne video viser hvilke andre måder, jeg forvandler mit store tørklæde på - til hhv kjole og nederdel. Og vist med forskellige typer af jakker, toppe og perler til.


Alle mine videoer ligger desuden på min YouTube kanal Lene Kirkegaard - sammen med millionvis af andre videoer.


Nedenstående links fører hen til nogle af mine andre sider på min hjemmeside


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:

Link til LAV NOGET KREATIVT:


Link til MINE YOUTUBE VIDEOER:


Link til MIT DIGITALE KLÆDEKAB:


Min hjemmeside er lige blevet opdateret, så der er sket flere ændringer hist og pist. Klik i menuerne allerøverst og se hvad der er af muligheder. Der er pt. 24 forskellige sider at vælge imellem.

Rigtig god solskinsdag fra MORMORSwalkIN.

521 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page