top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Glædelig jul fra mit nye walkin

Opdateret: 29. dec. 2020


Så er jeg endelig tilbage. Mit nye walkin er langt om længe ved at tage form. Jeg har glædet mig vildt meget til at vise det frem her på bloggen, som jo er én af mine platforme.


PROJEKT FLYTNING har taget længere tid end forventet. Pyh...... Det var altså et større arbejde at komme ud af det store hus på 200 kvm. og minimere sig til 106 kvm end jeg lige havde regnet med. Men sådan er det åbenbart, og jeg synes, at det trods alt er gået virkelig godt. Jeg er ikke arbejdsramt mere, så tiden er min egen. Hvor heldig kan man være? Sikke en luksus! Jeg nyder i den grad mit otium, og har gjort i nu 3,5 år!!!


Der kommer selvfølgelig mere om mit nye walkin i mine fremtidige blogindlæg.

Der er blevet sorteret kraftigt ud i samlingen - i flere omgange faktisk. Det har været nødvendigt, og det er også gået fint nok, selv for en samler som mig.

Den farlige gæst corona er vi desværre ikke sluppet af med endnu. Den forsøger stadig at mænge sig med os. STORT ØV! Håber at vaccinen snart kan få jaget coronaen på flugt. I hvert fald ønsker jeg alle en glædelig jul herfra mit lille nye walkin. Håber og ønsker det bedste for jer alle.

Jeg vender tilbage lige inden nytårsaften.

Julekram


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:


Lav noget kreativt:


127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page