top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Godt nytår 2020

Opdateret: 9. feb. 2020


Året 2019 har været et godt og spændende år. Og jeg nyder stadig at blogge - på trods af periodevis udfordringer med min blog. Det er jo åbenbart sådan det er for de fleste bloggere. Og så længe jeg synes, at der er flere lyspunkter end ærgelser ved at blogge, så er det den vej jeg fortsætter ad!


Tak for 2019 som snart rinder ud. Også en STOR tak til jer, der stadig følger med her på bloggen. Det glæder mig!

Jeg har opstillet en top-10 liste over hvad 2010’erne vil blive husket for - og hvad fremtiden vil se tilbage på i dette årti

10. Streaming

9. Kønsidentitet

8. El-cykler/biler/løbehjul

7. Sociale medier

6. Smartphonens gennembrud

5. Metoo

4. Flygtningekrisen

3. Klima

2. Brexit

1. Donald Trump

Listen har jeg fra et program på DR1 Badabing og Bang - Hurra, årtiet er slut! Sammen med komikeren Carsten Bang så kendte danskere tilbage på det årti vi snart forlader. Det var ret interessant at se hvad der har fyldt nationalt og internationalt de sidste 10 år.

gif

Jeg er tilbage i det nye år 2020 med et tilbageblik på året der gik i 2019. Krydret med en video. Og selvfølgelig vil der i 2020 blive blogindlæg med sjove og farvevige outfits - og alt muligt andet kreativt eller kulturelt.


Nytårskram fra MORMORSwalkIN.


149 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page