top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Godt nytår 2023


Så er året 2022 ved at rinde ud - og 2023 er lige på trapperne. Året 2023 vil fortsætte lidt i samme stil med blogindlæg vedr. mine kreative projekter, sjove og kulørte outfits - og alt muligt andet kreativt eller kulturelt.


Min blog og hjemmeside har nu eksisteret i over 5 år. Den er blevet en del af mig, og jeg har ikke et eneste øjeblik fortrudt at jeg startede den op. Mine blogindlæg fortsætter ufortrødent med et interval på 2-3 uger!


Publicering af mine 22 blogindlæg for 2022 ligger herunder i datoorden. Titlerne linker hen til de pågældende blogindlæg:

Skål og godt nytår fra MORMORSwalkIN,

og tusind tak til alle mine trofaste følgere!

95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page