top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Påske i en coronatid


Her i påsken sprang jeg ud i det og købte videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Elements 2020. Det var en stor mundfuld jeg tog hul på. Men efter snak med min svigersøn tog jeg springet.


Bare det at få det downloadet og installeret tog flere timer. ALTSÅ! Det er så heller ikke lige min spidskompetence, og bliver det vist aldrig. Jeg hader og frygter det nærmest! Nu er det da heldigvis overstået, og mit nye program virker bare super godt. Så spændende - glæder mig til at udforske det endnu mere.


Da jeg endelig fik Adobe Premiere Elements 2020 downloadet, så skulle jeg til at lære programmet at kende. Og der er MEGET at lære, skulle jeg hilse at sige. Jeg har godt nok fået lavet en video ud af det. Hvordan - det er virkelig et godt spørgsmål. Det har taget det meste af en dag. For der er simpelthen så mange finesser og spændende ting og sager. Og muligheden for at gøre noget forkert er ret stor som nybegynder. Men man skal jo starte et sted, og der er endelig kommet en video ud af det. Klik gerne på videoen hvis du har lyst til at se den!


Jeg har før lavet videoer kreeret fra Microsofts gratis app. Det var en god start, og jeg lærte det af et af børnebørnene på 10 år. En fantastisk læremester var han! Men synes, at nu var tiden kommet til flere muligheder for kreativitet i mine videoer.

Denne påske er blevet meget anderledes end de fleste af os havde drømt om. Og det er garanteret en tid vi aldrig nogenside vil glemme - så længe vi lever.

Rigtig god 2. påskedag fra MORMORSwalkIN.


Link til ARKIV / BLOGINDLÆG:

Link til LAV NOGET KREATIVT:

127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page