top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Påskeoutfits og glade farvemix 💛💚

Så er påsken (og foråret) endnu engang dukket op 💛🐣🐥💚. SKØNT og LIVSBEKRÆFTENDE! Rent farvemæssigt forbinder jeg mest påsken med gule og grønne farver. Så jeg har valgt at vise nogle af mine outfits i disse glade farver. Måske kan det inspirere.


Jeg har stylet de forskellige outfits med smykker og tørklæder - simpelthen for at skabe forskellige udtryk. Om man er til det ene eller andet - det afslappede, enkle, sportslige, elegante eller festlige er jo heldigvis en smagssag. Jeg selv er til det hele, afhængig af hvad der er på dagsordenen.

Alle disse outfits kan styles op og ned, og bruges med leggings, jeans eller strømpebukser under.


Det er ikke meget vi har pyntet op til påske, men disse Faberge påskeæg er faktisk altid fremme hvert år. Heldigt var det, at jeg ikke nåede at aflevere dem til genbrug, da vi flyttede fra 200 kvm til 106 kvm i december 2020. Det overvejede jeg nemlig kraftigt.

Faberge påskeæggene har jeg denne gang sat i mine nye keramik kaffekopper, som også er rigtig gode til at sætte fyrfadslys i.


Herunder tre videoer - måske kan de gul/grønne farvemix sprede lidt glæde.

På min profil på Instagram mormorswalkin kommer der endnu flere billeder fra dette her blogindlæg -

både i Story, Feed og Reel.

Ønsker alle en dejlig

og farveglad påske

💚🐣🖤🐥💛

103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page