top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Røde støvler i klædeskabet


Røde støvler kan live gevaldigt op på et outfit. Selvom sort er min favoritfarve til sko og støvler, så er det nu rart en gang imellem at kunne tage et par farvede sko eller støvler på.


Klik på pilen her nedenunder på billedet (til højre), så kommer alle fire fotos af mine outfits frem.

Prøv at tage et kig ind på Mit digitale klædeskab, som ligger her på min hjemmeside og blog. Det ligger aller øverst oppe i menuen under PORTFOLIO. Der kan selvfølgelig også bare klikkes på de markerede links!


Mit digitale klædeskab er spækfyldt med oufits. Og der kommer løbende nye ting ind.

På min profil på Pinterest har jeg liggende ca. 1.245 fotos af unikke sko og støvler. Prøv at klikke på Shoes & Boots og bliv en oplevelse rigere. Flere af skoene og støvlerne vil jeg kalde for det rene kunst!


115 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page