top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Tøsesnak i klædeskabet

Opdateret: 22. feb. 2020


Det er altid så hyggeligt når et af børnebørnene spørger om vi ikke skal gå ind og kigge på tøjet i mit walkin. For uanset alder, så er det mange pigers interesse. En stor del af mit tøj er jo også ret farverigt. Og børn kan godt lide noget med farver.


Mit bonusbarnebarn Rosa på otte år er ingen undtagelse. Der er 56 års forskel på os to. Men det mærker jeg nu overhovedet ikke (periodevis tror jeg stadig at jeg er ung). Snakken går lystigt, og det er bestemt ikke kedelig snak.


De to fine outfits på de to første fotos blev jeg ret fascineret af - og glad for. Det er Rosas egne kreationer, og det er hun kommet rigtig godt fra.

Den farvestrålende plissé nederdel har jeg fået af min svigermor forleden dag vi besøgte hende. Hun ville ikke bruge den mere, og spurgte om det ikke var noget for mig.


..... det var da fuldstændig og aldeles krop-umulig at modstå!


Så nu har den fået en fornem plads i mit klædeskab - sammen med resten af samlingen. Jeg fandt selvfølgelig flere toppe, der kunne passe dertil. Det var lidt sjovt, for jeg fandt den farvestrålende top frem igen. Den har samme farver, og passer perfekt til nederdelen.


Prøv at klikke på galleriet her nedenunder, hvor der ligger seks fotos med den plisserede nederdel til forskellige outfits. Alle de andre ting i galleriet har været vist før her på bloggen. Men når det bliver vist i nye sammenhænge, så får det nyt liv, og det ændrer karakter.

På snarligt gensyn i MORMORSwalkIN.


107 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 Comments


Lene Kirkegaard
Lene Kirkegaard
Feb 21, 2020

Ja - det er et drømmested for piger i alle aldre.

Like

mona
Feb 21, 2020

Det er da klar at dit walkin er et drømme sted for pigerne.

Like
bottom of page