top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Én t-shirt til forskellige outfits


Denne gang har jeg prøvet noget nyt og sjovt. Og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg arbejder i den boldgade. I starten bøvlede jeg en del med alt det tekniske. Jeg har faktisk brugt en del tid på at få telefonen til at sidde ordentligt på fotostativet, lyset, refekser i mine briller, afstand m.m. Da jeg endelig fik skidtet til at virke fik jeg taget en masse videoer af forskellige outfits. Ikke på ginen - men med mig som frontfigur. Det er der kommet nedenstående videofilm ud af. Filmen ligger desuden også på min YouTube kanal, og kommer også til at ligge på min profil på Instagram.


I videofilmen tager jeg udgangspunkt i én hvid t-shirt. Den er fra et dansk mærke kaldet Levete Room og købt i en genbrugsbutik i foråret. Den så spritny ud, og gør stadig.

Andre udvalgte links til min hjemmeside:

Jeg satser på at være tilbage igen her på bloggen om ca. et par uger. Min instagramprofil mormorswalkin er jeg aktiv på flere gange ugentligt.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page