top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Advanced Style - Ari Seth Cohen


Ifølge fotografen og forfatteren Ari Seth Cohen er kvinder over 60 år aldrig gået af mode 🌞. Skønt 🌞!

Ari Seth Cohen er skaberen af street style bloggen Advanced Style. Bloggen handler om ældre mennesker og mode. Hans blog viser masser af skønne billeder af farverige ældre kvinder og mænd. Den viser også, at uanset alder, så er der SLET INGEN, der behøver at være kedelige at se på.

Bloggeren begyndte at fotografere på gaden, da han flyttede til New York City i 2008. Han skabte en niche på et tidspunkt, hvor antallet af ​​ældre mennesker var større end nogensinde.

Ud over bloggen har han udgivet bøger med samme titel Advanced Style. Det har han også haft stor succes med. Bøgerne er oversat til flere sprog. Hans første bog blev udgivet i 2012 og blev solgt verden over. Hurtigt blev der fulgt op af en malebog om samme emne. I 2016 udkom så Advanced Style – older & wiser.

Ari har en livslang interesse for tøj og stil for ældre mennesker. Som barn tilbragte han meget tid sammen med sin elegante bedstemor Bluma. Han blev meget inspireret af hende og hendes energi og holdning til livet. Da han blev ældre kunne han derfor ikke undgå at sætte spørgsmålstegn ved manglen på modne/gamle ansigter i mode- og livsstilsmedierne. Han ønskede derfor, via billeder, at vise, at ældre mennesker også kunne være smukke, kreative og vitale.

Advanced Style har i dag:

  • På Instagram ca. 216.400 følgere

  • På Bloglovin’ ca. 14.000 følgere

  • På YouTube er der desuden forskellige små dokumentarfilm om Ari Seth Cohen og Advanced Style

Advanced Style blog og bøger er festlige og farverige - og fyldt med ældre kvinder og mænd (op til ca. 100 år) i meget avancerede og anderledes outfits.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt!
193 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page