top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Maxjenny - art, fashion & style


Maxjenny er et af mine nye favoritmærker.

Maxjenny er farverigt og unikt tøj i lækre kvaliteter. Flotte farvekombinationer og prints - smukke detaljer og spændende stoffer. Hvert stykke tøj er som et helt kunstværk. Der er vist ikke den store risiko for at falde i ét med tapetet med sådanne outfits.

Kjolen har jeg købt under udsalg i august. Jeg vil mest bruge den løsthængende og med enten cardigan, blazer eller et stort tørklæde til. Yderligere tilbehør:

  • Leggings/uldne strømpebukser og korte støvler

  • Nylonstrømper og sko (flade eller med lille hæl) eller lange støvler

Blusen er købt i foråret. Det var der jeg stiftede bekendtskab med Maxjenny. Jeg var solgt på stedet - dels pga. af, at der er knald på farverne og dels pga. af kvaliteterne. Den er også meget anvendelig - fx. til jeans og nederdel.

Maxjenny er dansk, og sælges i butikker over hele verden.

Sælges desuden online på https://maxjenny.com/

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt!

148 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page