top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Bloglovin' - Seo - Google


Det at oprette en blog og blive blogger kræver mange overvejelser og valg. Og der er masser af spændende stof at sætte sig ind i. Jeg har læst og læst og læst – og er blevet en anelse klogere (og lidt mere gråhåret) ind i mellem. Der er så mange ting at tage stilling til. Og jeg har ændret mening utallige gange. Det er sikkert meget godt, for så er tingene tænkt godt igennem - og vejet for og imod.

Jeg har dog stadig et par udfordringer. Dels vil jeg gerne have et Bloglovin' ikon på min blog. Dels vil jeg gerne have en følgeknap på bloggen, så jeg kan se hvor mange der følger mig.

Det er desuden også en udfordring at få vedhæftede kommentarfelter ifm. et blogindlæg til at virke efter hensigten. Der er ingen problemer i at vedhæfte, men hvis der bliver kommenteret noget på ét blogindlæg, så bliver det automatisk vist i alle blogindlæggene. Og det er virkelig noget rod! Så indtil videre er der ingen kommentarfelter tilknyttet mine blogindlæg!

Ting tager tid - og det har jeg ligesom accepteret. Da jeg er ret stædig og ikke sådan giver op, så skal tingene nok løses på et eller andet tidspunkt. Spørgsmålet er bare hvornår :-).

Bloglovin’

Der er mange, der har spurgt mig hvad Bloglovin' er. Til de der ikke ved det, så kan jeg fortælle, at Bloglovin' er en platform, der giver bloggere og læsere mulighed for at læse om alt det, der har deres interesse. På Bloglovin' kan man vælge, hvilke bloggere man vil følge, og der kan man holde øje med, hvad der kommer af nyt, uden at skulle besøge hver enkelt blog individuelt. Det giver læserne mulighed for at synes godt om indlæg og have en forside, der samler de mest populære indlæg. Det giver desuden bloggere mulighed for at sprede deres indlæg til et større publikum.

I dag besøger over 25 mio. mennesker Bloglovin' HVER MÅNED. Det er da vildt mange.

Alle (bloggere og læsere) kan oprette sig på Bloglovin https://www.bloglovin.com/.

SEO og Google

SEO (søgemaskineoptimering) er også vigtigt at få styr på, hvis man som blogger vil have en plads på Google – dvs. i Googles søgesystem - og gerne på side 1. Google er den mest anvendte søgemaskine i verden. Og vi ved jo, at er man i tvivl om noget - så googler man det bare. Før i tiden var det et leksikon, man hev ned af reolen. Det er blevet for omstændeligt, hvis man spørger mig – vi skriver år 2017.

Så uanset spørgsmålet,

så er svaret Google :-)

og masser af kaffe :-).

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page