top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det er HOT at blive gift i en moden alder


Efter 5 år som kærester er vi i dag blevet gift på Rådhuset i Skagen.

Vi har holdt det hemmeligt, da vi ikke ønsker gaver / holde fest. De eneste der gør os selskab på dagen er svoger og svigerinde, som er vidner til vielsen på Rådhuset.

Min mand og jeg har kendt hinanden i ca. 35 år. Han var bedste ven med min afdøde mand, som døde for 18 år siden. Begge vores familier har været venner igennem årene, og vi sås jævnligt dengang børnene boede hjemme. Så vi har selvfølgelig begge to hver især haft et liv med ægtefælle og børn. Faktisk ville jeg også nødig have en mand, der kom lige hjemme fra mors kødgryder - især i den fremskredne alder 👴.

Min mands kone døde også for nogle år siden. Men livet går jo heldigvis videre, selvom man nok ikke lige tror det, når man står midt i sorgen.

Der bliver ikke den store ændring ved giftemålet. Der bliver faktisk slet ingen ændring overhovedet.

Vi beholder vores respektive navne, da vi er kommet i den alder, hvor vi kører rigeligt rundt i familiens navne. Og der er mange - både familiemedlemmer og navne. Så det ville gå helt galt, hvis vi også skulle ændre vores egne navne.

Vi vil stadigvæk træne i Loop tre gange ugentligt. Nu har jeg jo også endelig fået min mand slæbt med derned 😉. Så ville det være MEGET dumt at stoppe med det - især når det føles så godt for kroppen.

Humoren beholder vi også - og der er rigelig af humor. Især da vi begge to ikke HØRER så godt, som vi HAR gjort. Og det giver tit nogle STORE misforståelser, som altid ender ud i latterbrøl. Som da vi fx. var på Designmuseet i København i sommer, og min kæreste/mand rørte ved de fine designting. Hvortil jeg sagde: "Do not touch". Det forstod han ikke, selvom hans engelskkundskaber er ganske udmærkede. Han spurgte vantro: "Siger du at jeg er en torsk?"

Ja - fantasien fejler bestemt ikke noget overhovedet. Det gør hørelsen derimod!! Det skal lige siges, at vi begge HAR høreapparater, som vi bruger hvis vi er sammen med andre, der MUMLER. Og MUMLERNE er der efterhånden flere og flere af 😉.

Brudebuketten har jeg selv bundet.

Mange hilsner fra den aldrende brud 👵

436 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page