top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Downton Abbeys smukke kostumer


Vi har været på juleudstilling på herregården Nørre Vosborg og opleve de smukke originale kostumer fra den elskede og populære britiske tv-serie Downton Abbey. Der var 20 udvalgte kostumer og smykker fra de toneangivende karakterer i tv-serien - lige fra husholdersken Mrs. Hughes til enkegrevinden af Grantham. Man får samtidig et indblik i hvordan både herskab og tjenestefolk levede i begyndelsen af 1900 tallet.

Der er åbent for juleudstillingen på herregården de næste to weekender fra kl. 10 - 16. Deres webside: https://www.nrvosborg.dk/

Det er første gang kostumerne udstilles i Danmark, og mon ikke at der vil være STOR interesse for at gense nogle af roberne.

Vi fotograferede flere af de smukke kostumer, men også andre smukke ting. Og da jeg er fascineret af smukke ting, så kan det jo være svært at begrænse sig.

Når jeg får billederne kigget ordentlig igennem, så bliver der lagt ekstra billeder i galleriet.

Downton Abbey er den bedste serie nogensinde, der er lavet. Det er også helt klart min favorit serie. DEN HAR DET HELE. 52 spændende afsnit om familien Crawley og deres tjenestefolk. Der er historie, intriger, drama, kærlighed, smukke rober og store flotte opsatte blomsterdekorationer. Desuden er serien MEGET smukt filmet på det smukke britiske Highclere Castle.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt eller begivenhed!

157 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page