top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det er COOL at ældes


I går var vi henne og få tanket benzin på bilen. Imens gemalen sørgede for at få tanket (det er han så god til) gik jeg ind i kiosken. Der faldt jeg over et nyt magasin (i hvert fald nyt for mig). Magasinet hedder GO BEAUTY. Sangerinden Aura var på forsiden. Det blev jeg bare nødt til at købe, da der stod en interessant overskrift på forsiden GAMMEL ER DET NYE UNG.

TEMA'et i magasinet NÅR GAMMEL ER COOL var ret opløftende og med seks spækfyldte sider af tekst og billeder. Jeg har fundet et link til magasinet: http://www.gobeauty.dk/smugkig-i-det-nye-go-beauty-magasin-nr52. Det er nemlig muligt at smugkigge lidt i magasinet.

GO BEAUTY skriver: Antiage er yt! Gammel er cool.

Der står i magasinet, at rynker er blevet in - og at det er blevet helt ok at ældes 👍. Hvor herligt - synes jeg - og det er der sikkert også mange andre kvinder der synes. For ældningsprocessen er ikke sådan at stoppe. Og det bifalder de kære MÆND nok også - der gerne vil kigge på noget pænt 🌞.

I magasinet er der flotte og helt unikke billeder af kvinder fra 60 år og op til 88 år. Af dem er der tre kvinder, som jeg og de fleste kender. Det er Sharon Stone, Helen Mirren og Jane Fonda.

Desuden er der en universitetsprofessor Lyn Slater på 63 år. Hun blev spottet under et modeshow, og er i dag blevet et modeikon. Hun er ansigt for et spansk tøjmærke, der hedder Mango. På instagram (iconaccidental)

har hun pt. 278.000 følgere.

Oldemoderen Helen Ruth van Winkle fra Kentucky er også i magasinet. Hun er på Instagram under navnet baddiewinkle. Hun er 88 år, og er det man kalder en amerikansk internet-personlighed. Hun har 3,3 mio følgere. Ret så imponerende.

De andre ældre kvinder i magasinet kender jeg ikke, men de er ganske smukke og ser forrygende ud.

Efterhånden vrimler det med ældre kvinder på både Instagram og blogs. Og udenfor den virtuelle verden - in real life - er der endnu flere ældre, smukke og seje kvinder 👵

Joh - det er blevet COOL at ældes. Det er også COOL, at der er kommet rynker på catwalken, forsider af magasiner og i modekampagner. Det var da også på tide!

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt!

193 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page