top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

En √¶ldre "teenageblogger" ūüėé


Blogtanker

Jeg havde en del tanker inden jeg oprettede min blog. Var det en sk√łr ide? Havde jeg overhovedet noget at berette? Ville det v√¶re interessant for andre end mig at l√¶se mine blogindl√¶g og kigge mine billeder? Og hvad ville andre t√¶nke?

I starten havde jeg mange tanker, og var i tvivl om jeg f√łrte mig for meget frem eller mine blogindl√¶g ville v√¶re for uinteressante eller latterlige.

Samtidig ved jeg, at s√•danne tanker er opst√•et p√• allerforreste r√¶kke i flinkeskolen, hvor man ikke skal tro at man er noget overhovedet (Janteloven). Der er en risiko ved alt her i livet - ogs√• ved at stikke n√¶sen for langt frem eller slet ikke g√łre det. Okay! Den risiko l√łber jeg gerne. Jeg kan ogs√• sagtens leve med at ikke alle siger ih og √•h. Bare jeg selv synes, at det er sjovt og interessant. I bund og grund g√łr jeg det her for min egen skyld. Og s√• er det selvf√łlgelig ekstra dejligt, at jeg har f√•et en del f√łlgere/l√¶sere efterh√•nden. Sk√łnt!!

Livet som blogger

Mine halv√•rsevalueringer / erfaringer ved at have en blog er positiv ūüĆě. Det giver mig en ekstra gl√¶de. Der er overskud p√• hum√łr- og velv√¶rekontoen, og hj√¶lper forh√•bentlig ogs√• til at holde liv i de sm√• gr√• hjerneceller.

Det har nemlig v√¶ret en god beslutning at blive blogger. Livet som blogger og efterl√łnner passer mig ret godt. Jeg blogger 1-3 gange ugentligt + det l√łse (i denne uge har jeg lagt billeder i min Portfolio under KUNST / DESIGN - flere er p√• vej). Det er perfekt for mig. S√• er der ogs√• tid til andre ting, og til at hente inspiration og kreativitet til n√¶ste blogindl√¶g.

Endnu ved jeg ikke hvor bloggen f√łrer mig hen, og hvad jeg vil fokusere mest p√• i fremtiden. Det vil tiden vise. Jeg har stadig meget at l√¶re. Jeg har fast liggende ca. 20-30 p√•begyndte/uf√¶rdige blogindl√¶g. Det giver ro og er inspirerende for mig. Is√¶r hvis jeg er helt udg√•et for id√©er.

Skagen og Frederikshavn

Vi har nydt livet i Skagen i n√¶sten en uge nu. Her er sk√łnt p√• alle tider af √•ret. Men vi kan ogs√• finde p√• at k√łre lidt sydp√•. Nordp√• kan jo ikke lade sig g√łre, for s√• havner vi i vandet - eller n√¶rmere Grenen og Skagerak - og s√• bliver bilen b√•de sandet, saltet og v√•d ūüėČ. S√• det er altid sydp√• vi k√łrer.

I g√•r k√łrte vi til Frederikshavn. Solen var fremme, og der var ikke s√• koldt og bl√¶sende som det var tidligere p√• ugen. Vi gik en tur p√• √©n af g√•gaderne og kom forbi R√łde Kors butikken. En stor og dejlig butik - hvis man kan lide at g√• i genbrugsbutikker. Det kan jeg! Vi gik derind, og jeg gennemgik minuti√łst kvindet√łjet, og en hurtig gennemgang af herreafdelingen. Og der var meget. P√• et tidspunkt stod jeg og gennemgik stativet TEENAGERE, hvorp√• min mand grinende sagde, at det da vist lige var en postgang for sent - og om jeg ikke kunne l√¶se eller se skiltet - og hvad han ellers kunne finde p√• af morsomheder ūüėÜ. Joh - jeg ser og l√¶ser skam ganske udm√¶rket. Men indeni er jeg slet ikke 62 √•r. Der er jeg oftest kun mellem 16 √•r og 45 √•r. S√• TEENAGE stativet er ganske interessant for mig.

Faktum er ogs√•, at jeg tit finder brugbart t√łj p√• TEENAGE stativet. Jeg finder fx. ogs√• dameskjorter eller jeans i herreafdelingen. Simpelthen t√łj der er placeret forkert i butikken. Det er helt i orden for mig. Det g√łr kun jagten p√• "guldet" endnu bedre.

Det blev dog ikke til noget k√łb den dag. Der var ikke lige d√©t. S√• vi gik tomh√¶ndede derfra. Det g√łr ikke spor. Jeg mangler jo ikke t√łj, s√• derfor skal det v√¶re noget unikt (og i god stand, kvalitet og design) f√łr jeg bider p√•.

K√¶rlige tanker fra en √¶ldre "teenageblogger" ūüĎĶ

293 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page