top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

En ældre "teenageblogger" 😎


Blogtanker

Jeg havde en del tanker inden jeg oprettede min blog. Var det en skør ide? Havde jeg overhovedet noget at berette? Ville det være interessant for andre end mig at læse mine blogindlæg og kigge mine billeder? Og hvad ville andre tænke?

I starten havde jeg mange tanker, og var i tvivl om jeg førte mig for meget frem eller mine blogindlæg ville være for uinteressante eller latterlige.

Samtidig ved jeg, at sådanne tanker er opstået på allerforreste række i flinkeskolen, hvor man ikke skal tro at man er noget overhovedet (Janteloven). Der er en risiko ved alt her i livet - også ved at stikke næsen for langt frem eller slet ikke gøre det. Okay! Den risiko løber jeg gerne. Jeg kan også sagtens leve med at ikke alle siger ih og åh. Bare jeg selv synes, at det er sjovt og interessant. I bund og grund gør jeg det her for min egen skyld. Og så er det selvfølgelig ekstra dejligt, at jeg har fået en del følgere/læsere efterhånden. Skønt!!

Livet som blogger

Mine halvårsevalueringer / erfaringer ved at have en blog er positiv 🌞. Det giver mig en ekstra glæde. Der er overskud på humør- og velværekontoen, og hjælper forhåbentlig også til at holde liv i de små grå hjerneceller.

Det har nemlig været en god beslutning at blive blogger. Livet som blogger og efterlønner passer mig ret godt. Jeg blogger 1-3 gange ugentligt + det løse (i denne uge har jeg lagt billeder i min Portfolio under KUNST / DESIGN - flere er på vej). Det er perfekt for mig. Så er der også tid til andre ting, og til at hente inspiration og kreativitet til næste blogindlæg.

Endnu ved jeg ikke hvor bloggen fører mig hen, og hvad jeg vil fokusere mest på i fremtiden. Det vil tiden vise. Jeg har stadig meget at lære. Jeg har fast liggende ca. 20-30 påbegyndte/ufærdige blogindlæg. Det giver ro og er inspirerende for mig. Især hvis jeg er helt udgået for idéer.

Skagen og Frederikshavn

Vi har nydt livet i Skagen i næsten en uge nu. Her er skønt på alle tider af året. Men vi kan også finde på at køre lidt sydpå. Nordpå kan jo ikke lade sig gøre, for så havner vi i vandet - eller nærmere Grenen og Skagerak - og så bliver bilen både sandet, saltet og våd 😉. Så det er altid sydpå vi kører.

I går kørte vi til Frederikshavn. Solen var fremme, og der var ikke så koldt og blæsende som det var tidligere på ugen. Vi gik en tur på én af gågaderne og kom forbi Røde Kors butikken. En stor og dejlig butik - hvis man kan lide at gå i genbrugsbutikker. Det kan jeg! Vi gik derind, og jeg gennemgik minutiøst kvindetøjet, og en hurtig gennemgang af herreafdelingen. Og der var meget. På et tidspunkt stod jeg og gennemgik stativet TEENAGERE, hvorpå min mand grinende sagde, at det da vist lige var en postgang for sent - og om jeg ikke kunne læse eller se skiltet - og hvad han ellers kunne finde på af morsomheder 😆. Joh - jeg ser og læser skam ganske udmærket. Men indeni er jeg slet ikke 62 år. Der er jeg oftest kun mellem 16 år og 45 år. Så TEENAGE stativet er ganske interessant for mig.

Faktum er også, at jeg tit finder brugbart tøj på TEENAGE stativet. Jeg finder fx. også dameskjorter eller jeans i herreafdelingen. Simpelthen tøj der er placeret forkert i butikken. Det er helt i orden for mig. Det gør kun jagten på "guldet" endnu bedre.

Det blev dog ikke til noget køb den dag. Der var ikke lige dét. Så vi gik tomhændede derfra. Det gør ikke spor. Jeg mangler jo ikke tøj, så derfor skal det være noget unikt (og i god stand, kvalitet og design) før jeg bider på.

Kærlige tanker fra en ældre "teenageblogger" 👵

292 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page