top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Jørgen Simonsens Haute Couture modeshow


Modeshow - Iskrystalprinsessen vol. II – bæredygtig kulturarv

Fotograf Helle Moos. Haute Couture designer Jørgen Simonsen - HC A/H 2018-'19.

Haute Couture designeren Jørgen Simonsen har boet i Paris i 27 år.

Han flyttede til Paris som 18-årig for at uddanne sig indenfor sit felt, men er tilbage i fødebyen Struer for at lave et stort Haute Couture show. Modedesigneren og perfektionisten Jørgen Simonsen har haft ekstremt travlt i dagene op til premieren på modeshowet.

Da han som sagt har sine rødder i Struer, så er det naturligt, at han med jævne mellemrum kommer tilbage til sin hjemby og viser hvilke kreationer han nu har lavet. Det er da også noget af et tilløbsstykke, og det forstår man godt. Han er kanon dygtig og fantastisk kreativ til at lave tøj.

Folkets Hus slog torsdag d. 11. januar dørene op til et internationalt Haute Couture modeshow - i Struer. Nøjagtigt som modeshows foregår i de store udenlandske byer eller hovedstæder. Der var fuldt hus til de to shows den dag. Hår- og makeupartister havde travlt, så de 20 professionelle modeller kunne være klar til at gå på catwalken til lyd- og lysshowet – efterfugt af champagne og canapéer.

Link (der findes flere links på tvmidtvest.dk):

Desværre fandt jeg alt for sent ud af, at der kunne købes billetter til de to modeshows. Der var billetsalg helt tilbage i september 2017. Og der var udsolgt allerede efter 45 minutter. ØV altså! Men - det kan jo være, at der bliver en næste gang.

I hvert fald er det godt, at der er noget der hedder TV. Da jeg er vild med tøj, så sad jeg selvfølgelig klistret til skærmen hver gang der var noget om enten modeshowet eller udstillingen. Efterfølgende har jeg været inde på tv2 MidtVest og gense alle udsendelserne.

Jeg er alligevel ret meget heldig. Jørgen Simonsen har (på min forespørgsel) sendt mig de tre smukke billeder til dette blogindlæg. Tak for det 🌞. Billederne er fra modeshowet torsdag d. 11. januar 2018 i Struer. Jeg har fået tilladelse til at bruge dem her på min blog. Fotografen er Helle Moos, og designeren er selvfølgelig Jørgen Simonsen.

Fotograf Helle Moos. Haute Couture designer Jørgen Simonsen - HC A/H 2018-'19.

Næste blogindlæg handler om Jørgen Simonsens Haute Couture udstilling på GIMSINGHOVED Kunst- og Kulturcenter.

Fotograf Helle Moos. Haute Couture designer Jørgen Simonsen - HC A/H 2018-'19.

Jeg modtager IKKE sponsorater, når jeg omtaler et produkt eller en begivenhed!

116 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page