top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Strikkede servietter er en klassiker


Min søster strikker servietter - i alle mulige flotte farver- plus helt hvide. De er lavet i ren bomuld, og kan bruges til mange forskellige formål. Så det er ikke bare servietter de kan bruges til, men også i brødkurve, til karklude og rengøringsklude.

Nu er det jo ikke en hemmelighed, at jeg er vild med farver - og i hvert fald også de her lækre servietter. Så jeg kunne ikke lade være med at tage lidt billeder af servietterne til forskelligt porcelæn. Alle farver synes jeg er flotte - bare de er sat sammen med noget, hvor resultatet bliver godt. Og det vil selvfølgelig altid være en smags sag hvad der passer sammen. Heldigvis - ellers ville livet også være kedeligt 😉.

Forretten på billedet er CARPACCIO med parmesanost.

Bon appetit ! 🌷

2.917 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page