top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Forår og grønt


Jeg er meget visuel og ret vild med farver. Og lige netop på det punkt er jeg kun et lille barn, der ELSKER og føler mig DRAGET af smukke ting og FARVER. Det lyder nok skørt, men hvis det kan glæde sådan en gammel krage som mig 👵🏻, 'så lad dog barnet'.

Og da foråret er kommet (langt om længe), så går der nok ikke så lang tid inden det grønne titter frem. Dejligt når blade på træer og buske springer ud. Og dejligt når blomsterne står i fuldt flor og græsset bliver grønnere.

At det hele så begynder at gro, og der skal gøres et større stykke arbejde i haven på 1.100 kvm er knap så sjovt. Vi er desværre ikke ivrige havemænd - og slet ikke spor gode til det (i modsætning til vores to hold søde genboere, hvor der intet ukrudt findes og alt er smukt rettet ind til højre).

Haven er desværre ikke vores spidskompetance. Vi er jo efterlønnere (og arbejdsfrie) og egentlig burde vi tage os sammen, da vi har masser af tid. Men det er godtnok svært at svinge sig op til at gå rundt i haven med alle de der kedelige haveredskaber. Synes vi! Så havearbejdet bliver en halvhjertet 'træls' (som vi siger på jydsk) aktivitet - og med et ikke særligt smukt og tilfredsstillende resultat. Hvad gør man så? Joh - vi har besluttet, at vi nok hellere må få fat i en havemand til det grove - og måske lidt mere.

Vi har til gengæld talent for at sidde i haven og nyde et glas vin, øl, isvand eller andet velsmagende - alt imens vi ordner verdenssituationen og kigger ud over haven 🌳🌷🌿.

Da jeg nu er i det grønne hjørne 💚, så er det nærliggende at vise lidt grønt frem fra min garderobe. Jeg har taget udgangspunkt i min lange grønne uldne frakke - og der har jeg fotograferet forskellige outfits til. Frakken er købt i Aalborg i en luksus secondhandbutik i efteråret 2017. Superlækker og svær at stå for. FRAKKEN KALDTE NÆRMEST PÅ MIG. Så den var jeg bare nødt til at eje. Da jeg stod og betalte for mit nye køb fortalte sælgeren historien omkring frakken, som var blevet indleveret af en dame et par dage inden. Hun fortalte, at damen havde fået den syet i Schweiz eller Paris. Frakken er i en lækker ulden kvalitet. Den har to store lommer og slids i begge sider. Den har store flotte knapper, en smuk grøn farve og ser spritny ud.

Da jeg viste den til min datter på 40 år blev hun fuldstændig vild af begejstring over den. Hun prøvede den. Den klædte hende vanvittig godt til hendes lange mørke hårpragt. Vi bytter jævnligt tøj, så hvem ved hvor denne frakke havner på sigt - uden at jeg hermed vil love noget som helst 😍.

Nedenstående outfit med denimjeans vil nok være mit foretrukne til den grønne frakke. Sorte jeans, top og støvler er også et godt bud.

120 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page