top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

To seniorbloggere på café


Så har min mand og jeg lige været på farten igen i to dage. Vi kørte til København onsdag morgen. Stoppede i Ringsted Outlet, hvor vi holdt en pause på en god times tid. Her spiste vi frokost, og jeg måtte lige ind i butikken Wolford for at besigtige og mærke varerne.

Om aftenen var vi til et vigtigt møde på Savoy Hotel på Vesterbrogade. Bagefter en øl og cola med et hold venner derfra. Overnatning i Helsingør (fra én af vores gavebokse).

Og så var det jo nærliggende at arrangere endnu et møde. Denne gang med bloggeren Anne-Marie Bruun fra Stil med fru Bruun. Vi mødtes i går torsdag kl 12 til frokost på Café Sankt Annæ Plads No 11. Min mand var lige med inde og hilse på, og gik derefter videre hen til en fotohandler og senere til Kultorvet, hvor han spiste en pizza.

Anne-Marie Bruun og jeg kender hinanden igennem blogverdenen. Og vores første møde "face to face" var i går. Det var samtidig første gang, at jeg sad overfor en anden blogger. Ej - hvor føltes det godt! Samme interesse!

Mona Nylander, som har bloggen Guldstiletter.dk, skulle også have deltaget, men var desværre forhindret.

Anne-Marie og jeg havde skrevet lidt sammen og kendte hinandens blogge. Anne-Marie er indirekte årsag til, at jeg fik lyst til at starte en blog op. Ved en tilfældighed købte jeg ugebladet Femina i februar 2016. I bladet var der en artikel (som desværre ikke er i sin fulde længde mere - ØV): Det er HOT at være GAMMEL. Der blev jeg inspireret af bloggeren Anne-Marie Bruun, som skrev om mode, samt andre modne og friske kvinder. Der stod desuden, at kvinder over 60 år, som udstrålede erfaring, var blevet cool! Og det var lige kakao for min øregang.

Det var givtigt og hyggeligt at møde Anne-Marie. Vi havde meget at tale om, og vi var enige om at ringe sammen ind imellem, da det tit er nemmere end at skrive. Hun foreslog, at jeg bloggede mere om alt mit lækre tøj. Jeg sagde, at det ville jeg gerne, men havde svært ved at skrive noget fornuftigt om det. Så det fik vi vendt og drejet, og jeg har nu fået nye idéer/redskaber til det.

Dejligt at tale med en anden fra blogverdenen "face to face", der har masser af erfaring i at blogge. Vi var igennem flere emner. Men især det at blogge, det tekniske og vores tanker omkring det - og også omverdenens syn på os bloggere. Hun har blogget i mange år, men er ikke aktiv i øjeblikket. Dog overvejer hun stadig at komme igang igen, hvilket jeg da håber at hun får lyst til.

Vi spiste en lækker laksesalat til æblejuice og cola. Efterfulgt af en kop kaffe og kage. Desværre glemte jeg at tage et billede af maden. Og det var nær, at jeg også havde glemt, at få taget et billede af Anne-Marie Bruun og mig.

En helt igennem forrygende eftermiddag i godt selskab. Det føg med brugbare guldkorn. Det er vist det man kalder en saltvandsindsprøjtning!

I øvrigt er fru Bruun en MEGET flot kvinde!

Café No. 11, Sankt Annæ Plads 11, KBH.

141 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page