top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det blå/grønne look


Så er der lidt nye farvesammensætninger igen.

Alle modebilleder i mine blogindlæg bliver desuden lagt ind under fanebladet Et kig i MORMORSwalkIN. De ligger tilfældigt blandet derinde, da jeg ellers synes, at helhedsindtrykket vil se kedeligt ud.

Noget af tøjet er gået videre til min datter, svigerdatter, barnebarn, veninder og en genbrugsbutik. Dejligt at se andre få fornøjelse af det.

Jeg så forøvrigt i TV forleden om en mand, der samlede på keramik. Der var rigtig meget. Det stod faktisk over hele huset. I skabe og på borde. Det var virkelig en samler - og skønt at se. Min tanke gik derfor videre til min egen samling - min tøjsamling, som jo også fylder. Dog begrænser jeg mig til mit walkIN closet - sådan næsten da 😉.

Blogindlægget om en bog jeg er blevet fædig med at læse lader lige vente på sig. Har fået godkendelse fra forfatteren og fotografen, men mangler lige grafikeren!

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page