top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Koboltblå og ceriserød


Jeg har taget tilløb til dette blogindlæg flere gange. Faktisk har jeg fotograferet en del sæt til flere blogindlæg nu. Og så kan det være en lille smule svært at bestemme hvilke jeg skal starte med. Det bliver så disse her - har jeg endelig besluttet.

Jeg har meget tøj, men alligevel vil der være en del af mit tøj, der vil blive vist igen på nye måder i andre blogindlæg. Og det er jo pga. at tingene kan bruges på mindst 117 andre måder (og så har jeg virkelig ikke overdrevet). En anden ting er, at selvom jeg har en del tøj, så har jeg alligevel ikke så meget, at jeg kan blive ved med at vise nyt. 

Denne gang har jeg valgt koboltblå, turkis, pink, ceriserød, hvid og lysegrå.

Mit tøj er en skøn blanding af secondhand, billige, halvdyre og dyre ting. Det kan også være at jeg har byttet med en veninde eller min datter, eller det kan være gaver. Jeg kan godt lide gode kvaliteter. Min erfaring siger mig, at det betaler sig at købe noget der holder i både farve og facon. Og designet bliver også tit ved at med at være "up to date".

Det meste af mit tøj har jeg derfor i lang tid. Men luger dog jævnligt ud i sortimentet - primært fordi det ikke klæder mig mere. Enkelte ting sælger jeg videre til en genbrugsbutik. Der findes efterhånden flere luksus genbrugsbutikker i Danmark, som lever af at sælge kvindernes aflagte tøj. Butikkerne er dog meget kræsne, så det er slet ikke alt de vil have.

Disse stykker tøj kan bruges på flere måder:

  1. Blå ensfarvet top / kan desuden bruges som hårbånd, bælte i taljen og på hoften

  2. Lysegrå ensfarvet kjole / kan også bruges som både nederdel og som top

  3. Hvid nederdel / kan rulles op og bruges som kjole

Jeg synes, at det er genialt, at man kan bruge tøjet på mange forskellige måder. Måske kan det også inspirere jer læsere en lille smule?

Nedenstående billede: Top med bær og blomster (Versage H&M - fra loppemarked). Blå nederdel: Baum und Pherdgarten. Top: Karen Millen. Hvid Wolford nederdel: Kan rulles op og bruges som kjole.  

Nedenstående billede: Ceriserød blondetop fra Wolford. Begge nederdele er fra Baum und Pherdgarten. Strik fra Desigual.  

Nedenstående billede: Tørklædet er købt da min datter blev konfirmeret (hun har rundet de 40 år, så det er mange år siden). Sharongen er fra Femilet. Toppen er fra Wolford. Ligeledes kjolen (tuberøret) til højre, som også kan bruges som enten nederdel eller top. 

Jeg har Ikke modtaget sponsorater ved omtale af dette blogindlæg! 

105 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page