top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Det røde look


Her er lige lidt mere fra mit walkin til de visuelle - incl. mig selv 👵🏻.

Jeg har faktisk haft travlt på kontoret - dvs. en masse rettelser, men også tilføjelser af billeder i min PortFolio under menuen Et kig i MORMORSwalkIN.

Min blog har desuden fået to reklamer ude i sidebarren på selve bloggen. Det er et forsøg! Tingene skal forsøges om det er noget for mig. Og det tog faktisk MEGET længere tid end jeg havde forestillet mig. Sådan er det jo, når det ikke lige vil, som jeg mener det skal være. Dertil skal siges, at begge reklamer er butikker jeg selv er ret begejstrede for - og har købt flere ting hos!

I dette blogindlæg har jeg valgt IKKE at beskrive tøjet og hvilke mærker det er. Men hvis der er interesse for at jeg gør det, så sig bare til. Så vedføjer jeg og opdaterer blogindlægget.

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page