• Lene Kirkegaard

Det r√łde look


Her er lige lidt mere fra mit walkin til de visuelle - incl. mig selv ūüĎĶūüŹĽ.

Jeg har faktisk haft travlt p√• kontoret - dvs. en masse rettelser, men ogs√• tilf√łjelser af billeder i min PortFolio under menuen Et kig i MORMORSwalkIN.

Min blog har desuden f√•et to reklamer ude i sidebarren p√• selve bloggen. Det er et fors√łg! Tingene skal fors√łges om det er noget for mig. Og det tog faktisk MEGET l√¶ngere tid end jeg havde forestillet mig. S√•dan er det jo, n√•r det ikke lige vil, som jeg mener det skal v√¶re. Dertil skal siges, at begge reklamer er butikker jeg selv er ret begejstrede for - og har k√łbt flere ting hos!

I dette blogindl√¶g har jeg valgt IKKE at beskrive t√łjet og hvilke m√¶rker det er. Men hvis der er interesse for at jeg g√łr det, s√• sig bare til. S√• vedf√łjer jeg og opdaterer blogindl√¶gget.

#mode #LeneKirkegaard

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle