top of page
  • Forfatters billedeLene Kirkegaard

Farvernes magi


Min fascination af farver i alle afskygninger har altid været stor. Det gælder især i min walkin (men også i boligindretningen).

Sammensætningen af farver er altid en spændende rejse. For slutresultatet bliver ofte helt anderledes end det var tænkt. Jeg forsøger jævnligt nye muligheder at mikse tøjet på. Ikke altid lige vellykket, men som regel en erfaring rigere.

Den blå- og hvidstribede bluse (fra Zara), jeg selv har på, er en genganger fra et tidligere blogindlæg: Èn buksedragt - fem outfits.

Alt tøjet her er fra tidligere sæsoner. Det er en skøn blanding af nogle af mine favoritmærker fra Ralph Lauren, Karen Millen, Zara, Bitte Kai Rand og Baum und Pferdgarten.

I min verden er der ikke nogen sammensætning af tøj, der er forkert - bare man selv kan lide det. Vi er jo alle forskellige - heldigvis. Og muligheden foreligger, at vi kan blive inspireret af hinanden.

Tørklæderne er købt secondhand.

Dette billede er ca. 4-5 år gammelt, hvor jeg har min cardigan på.

88 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page